Nejste přihlášen/a.
Velmi dobře Vás chápu, měla jsem to tak až do svých cca 40 let. Pak jsem se přehlásila k mladé lékařce, ta nastupovala po té která odešla do důchodu. A nastal zázrak, doslova. Poprvé jsem ještě v čekárně málem omdlela hrůzou, ale ona byla velmi chápavá a laskavá, zub mi opíchla tak, že jsem to téměř necítila, bezbolestně mi jej ošetřila a já jsem se odvznášela. Ono to trvalo ještě velmi dlouho, než jsem jí dokázala opravdu uvěřit, při frekvenci návštěv 2x za rok. Ale dnes, ať se mi stane v puse cokoli (ulomí se kousek zubu nebo vypadne plomba, dřív jsem vždycky zkolabovala), vezmu telefon a v klidu se objednám. Absolutně jí věřím, že mi neublíží, a jsem jí za tu nalezenou důvěru velmi vděčná.Potřebujete prostě začít někomu takhle věřit.
Poprvé, když jsem s třesoucíma se nohama lezla z čekárny do ordinace, jsem jí řekla, že se strašně bojím, a ona se podle toho zařídila. Dnes už s úsměvem a veselám pozdravem normálně vejdu.
Možná můžete zkusit najít lékaře, který Vás ošetří v analgosedaci.
Dobrý den. Existují pouze 2 možnosti a to podle Vašeho zájmu:
1/ Pokud chcete hezké a ošetřené zuby, doporučuji navštívit stomatologickou ambulanci (čti jdi k zubaři).
2/ Pokud k zubaři jít nechcete, zuby budou čím dál škaredší, zkaženější a pohled na ně hnusnější.
Lituji, ale více možností neexistuje.
(Poznámku o tom, že jste sněhová vločka, si dnes výjimečně nechávám pro sebe).
Já měl zuby citlivé vždycky a u zubaře jsem několikrát omdlel na křesle bolestí.
Teď jsem si našel dobrého, i když drahého, zubaře, který se mi opravdu věnuje, když chci umrtvení, tak mi to opravdu umrtví, i když to někdy znamená víc injekcí, tak mi to za tu absenci bolesti stojí. A hlavně mi věří, když řeknu, že to bolí a nesnaží se mě přesvědčit, že to bolet nemůže, ale umrtví to víc, takže to pak nebolí.
Přesto mám prostě zažité ty obavy a i když ho znám, tak se mi tam vždycky strašně nechce a na tom křesle jsem celý napjatý a nedokážu se uvolnit. Stejně tam chodím, kdykoli mám nějaký problém, protože když ho budu zanedbávat, tak to bude jen horší a horší a nakonec tam budu muset stejně.
Takže jen můžu doporučit najít si dobrého zubaře/zubařku a opravdu tam chodit, i když se člověku vůbec ani trochu nechce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.