Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Finanční tíseň - oddlužení

Od: modryandel* odpovědí: 4 změna:

Nálehavě potřebuji najít někoho kdo by byl ochoten mi pomoci ve věci státního oddlužení.Vše vysvětlím dodatečně bohužel nemám žádnou rodinu. Jen kdo má opravdu zájem pomoci! Jdo o menší výpomoc nejde o finance.Děkuji za odpověď modryandel.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

taxonia*
hodnocení

0x

Co myslíte tím státním oddlužením?

Insolvenci?

modryandel*
hodnocení

Myslím tím státní odddlužení které už mám sepsané ale chybí mi menší částka kterou potřebuji přes někoho přeposílat .Není to žádný podvod na takové věci nemám žaludek.

taxonia*
hodnocení

0x

Promiňte mi,

ale stále nechápu vaše státní oddlužení. Pokud se jedná o oddlužení dle insolvenčního zákona,mohu Vám poradit.

Pojem státní oddlužení vážně neznám,můžete mi vysvětlit princip?

mail: taxonia@seznam.cz

hezký den

amalkaxy*
hodnocení

0x

Dobrý den. Sama jsem před časem hledala informace o osobním bankrotu a narazila jsem na společnost Abivia, která se tímto zabývá. Spolupracuji s nimi a můžu doporučit. Napište mi na Amalkaxy@email.cz , pošlu Vám kontakt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]