Nejste přihlášen/a.
1x
Když jsem v mládí dostala radu slinit, tak jsem tomu nevěřila. Ale pomáhalo to.
Pokud zjistíte prvopočátek, a nic po ruce nemáte, tak si na to ihned naneste sliny, opakovaně, nestačí jednou.
Ony to spálí. Fungovalo mi to na vnitřní beďary na bradě.
doplněno 11.09.24 09:59:
Sice babská pomoc, ale není nutné zatracovat.
copy z článku o slinách - důležitou funkcí je péče o chrup. Sliny pomáhají čistit zuby a působí jako prevence proti zubnímu kazu. Zároveň dokáží udržovat v ústech správné pH a fungují jako dezinfekce. Možná si vzpomenete na situaci, kdy jste viděli zvíře, jak si líže rány. To je právě z toho důvodu, že sliny dezinfikují. Stejně tak mají tu schopnost, že odplavují choroboplodné zárodky z úst.
0x
Prostě normální beďar, který se občas udělá každému. Na čele ho nemáte, stydět se za něj nemusíte, nejlepší je ho neřešit, nenípat, nechat ho být. Buď uzraje a praskne, nebo se sám vstřebá. Jít s podkožním beďarem k lékaři, to už chce velkou odvahu. Takhle furunkl, který do rukou lékaře patří, opravdu nevypadá.
Pořiďte si v lékárně mast Skinoren, ta je na beďary zázrak. I ty začínající velké po ní zmizí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.