Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest a vridek v podpazi

Od: martavacul odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, včera odpoledne mě začalo silně bolet podpaží když jsem dala ruku k tělu, pak jsem se podívala a mám tam zarudlé místo s nejakym vridkem jakoby, není to dole pod kůži uzlina ale jde to z kůže. Bolí jako čert, v sobotu jsem se holila a chvíli potom jsem použila deodorant, musela jsem na rychlo, muže to být z toho? Jít s tím někam nebo co s tím, nemáte zkušenost?
Bolest a vridek v podpazi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vypadá to pouze na zarůstající chloupek. Až se to zklidní, ani si na to nevzpomenete.

pohanka
hodnocení

1x

Když jsem v mládí dostala radu slinit, tak jsem tomu nevěřila. Ale pomáhalo to.

Pokud zjistíte prvopočátek, a nic po ruce nemáte, tak si na to ihned naneste sliny, opakovaně, nestačí jednou.

Ony to spálí. Fungovalo mi to na vnitřní beďary na bradě.

doplněno 11.09.24 09:59:

Sice babská pomoc, ale není nutné zatracovat.

copy z článku o slinách - důležitou funkcí je péče o chrup. Sliny pomáhají čistit zuby a působí jako prevence proti zubnímu kazu. Zároveň dokáží udržovat v ústech správné pH a fungují jako dezinfekce. Možná si vzpomenete na situaci, kdy jste viděli zvíře, jak si líže rány. To je právě z toho důvodu, že sliny dezinfikují. Stejně tak mají tu schopnost, že odplavují choroboplodné zárodky z úst.

hodnocení

0x

Kupte si černou mast Ichtozyl, předejte a nechte 24 hod. Ta vše vytáhne a zhoji. Pokud to nebude ještě dobře, tak opakovat.

hodnocení

0x
Zdravím.
Holit "po srsti", až malé chaloupky jdou holit proti srsti.
Samozřejmě mít ostrý nástroj.

hodnocení

0x

Kromě rad předtím také po holejí použij třeba pudr, tekutý pudr nebo sudocrem. Ano, může to být i z následného použití deodorantu, měla by být pár hodin mezera.

pb®
hodnocení

0x

Prostě normální beďar, který se občas udělá každému. Na čele ho nemáte, stydět se za něj nemusíte, nejlepší je ho neřešit, nenípat, nechat ho být. Buď uzraje a praskne, nebo se sám vstřebá. Jít s podkožním beďarem k lékaři, to už chce velkou odvahu. Takhle furunkl, který do rukou lékaře patří, opravdu nevypadá.

Pořiďte si v lékárně mast Skinoren, ta je na beďary zázrak. I ty začínající velké po ní zmizí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]