Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořadí na závodech

Od: kikus odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, jsem na závodech a mám uplne vymleto, proto jdu pro radu. Je nás 8,mame 4 disciplíny. První jsem byla poslední, tudíž osmá. Druhou disciplínu jsem vyhrála. Zbývají dvě. Nejsou zde body za výkony, ale prostě součet dle pořadí. Když bych ty poslední dvě vyhrála, mám šanci na zlato? Říkám, jsem úplně vymleta a nějak to nedokážu secist a spočítat... Dekuju moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Šanci máte, jistotu ani při dalších dvou vítězství nikoli. Vy můžete mít součet pořadí v nejlepším případě 11. Některá ze soupeřek může být čtyřikrát druhá a její součet bude 8. Těch variant je celá řada.

kdosi
hodnocení

0x

Záleží na tom, jak to počítáte. Pokud jako součet umístění a vyhrává ten nejmenší, tak šanci máte, jistotu nikoli.

Vaše nejlepší možné hodnocení je 8+1+1+1=11

Pokud vítězka prvního kola bude všude druhá po vás, bude mít 1+2+2+2=7 a vyhrává a zlato nemáte. A pokud další bude mít 2+3+3+3=11, tak se s ní dělíte o stříbro.

Naopak

Pokud každá z vašich soupeřek se jednou umístí jako 7. nebo 8. a jednou jako 5. nebo 6. (což je možné), tak budou mít 7+5+?+?=12+? a zlato máte.

A samozřejmě ještě záleží na těch zbylých dvou disciplínách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]