Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevyplatili mi náhradu mzdy v PN?

Od: okradenejjindra odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, přišla mi výplata, jak je to s vyplacením náhrady mzdy když marodíte v kuse i v dalším měsíci. Dostal jsem vyplaceno pouze za neschopenku v měsíci, za druhou pracovní neschopnost už ne. Vysvětlil by mi to někdo? Přikladam foto výplatnice. Děkuji
Nevyplatili mi náhradu mzdy v PN?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pořebovala bych spíš vidět ty neschopenky, a taky rozvrh Vašich směn. Jste placený hodinově nebo měsíčně?

Na výplatní pásce to sice vypadá, že Vám nezaplatili náhradu za první 4 dny té druhé nemoci (pátý den byla sobota), ale právě proto je důležitý rozvrh směn, jestli v těch nezaplacených dnech byste byl pracoval, kdybyste nemarodil.

Neskončil Vám hned po první neschopence pracovní poměr?

okradenejjindra
hodnocení

Dekuju za reakci, normalne bych mel smeny od toho 27-30.8 a pracovni pomer mi neskoncil, stale marodim. Napadlo me ze by ty penize prisli az ve vyplate za zari, kdyz marodim v kuse i dalsi mesic? Ale to je blbost?
okradenejjindra
hodnocení

a jsem placen měsíčně

No, měl byste srpnové dny dostat zaplacené v září ve výplatě za srpen. Zeptejte se mzdové účetní, co se stalo, nebo svého přímého nadřízeného. Všechno se dá doplatit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]