Dobrý den, přišla mi výplata, jak je to s vyplacením náhrady mzdy když marodíte v kuse i v dalším měsíci. Dostal jsem vyplaceno pouze za neschopenku v měsíci, za druhou pracovní neschopnost už ne. Vysvětlil by mi to někdo? Přikladam foto výplatnice. Děkuji
Pořebovala bych spíš vidět ty neschopenky, a taky rozvrh Vašich směn. Jste placený hodinově nebo měsíčně?
Na výplatní pásce to sice vypadá, že Vám nezaplatili náhradu za první 4 dny té druhé nemoci (pátý den byla sobota), ale právě proto je důležitý rozvrh směn, jestli v těch nezaplacených dnech byste byl pracoval, kdybyste nemarodil.
Neskončil Vám hned po první neschopence pracovní poměr?
okradenejjindra
Dekuju za reakci, normalne bych mel smeny od toho 27-30.8 a pracovni pomer mi neskoncil, stale marodim. Napadlo me ze by ty penize prisli az ve vyplate za zari, kdyz marodim v kuse i dalsi mesic? Ale to je blbost?
No, měl byste srpnové dny dostat zaplacené v září ve výplatě za srpen. Zeptejte se mzdové účetní, co se stalo, nebo svého přímého nadřízeného. Všechno se dá doplatit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.