Tady se někdo pod více niky pravděpodobně snaží o reklamu nějakého nápoje. Tak podobně vypadají ty různé recenze, abychom se chytili: chutná skvěle, přišla za tři dny, rodiče se ji nemohou vynachválit, škoda, že jsem neobjednal více...Taková inzerce je tu zakázaná.
V každém spešl obchodě, v každém velkém marketu je spousta dobrých káv a také bývají v akci. Vůbec nemám potřebu kupovat něco s takoým složením. houby, instantní káva, sušené kokosové mléko, kakaový prášek, kofejn. Fuj, to jsem se lekla! Provitalis
Mám to podobný. Proč si kupovat něco, ani nevím co, namíchaný bůhví z čeho. Koupím si klasický kafe, umělců a pak si udělám buď turka, nebo preso. A spokojenost.
Chtěl jsem zkusit, ale když jsem na jejich stránkách viděl VOP a prodávající subjekt, ztratil jsem důvěru. Žádný telef. kontakt, žádná fyzická osoba, celý web provitalis.co vykazuje akorát známky podvodu.
pavelf
Dnes jsem to vyzvedlna poště.Přišlo to za tři dny a bylo to O.K
Po pravdě, perfektně marketingově provedený prodej. Před chvilí jsem shlédnul nějaký video na youtube a dospěl jsem k názoru, že to prostě nefunguje. Je to jen perfektně cílený produkt. Pil jsem to přesně tři měsíce a popravdě žádná změna. Jen jsem měl k snídani takový netradyční kakao. Chuťově fajn,ale jedinný účinek který to na mě mělo, je že jsem opravdu každé ráno snídal a pil kakao. Pro mě s mojí reálnou životní disciplínou opravdu velký úspěch.
Před týdnem jsem dopil poslední dávku a začal hledat, kde by to šlo objednat. Najednou jsem objevil asi deset totožných produktů s různými obaly, ale stejným typem marketingu. Takže už to objednávat nebudu. Ale jsem ve stavu, že si zjištuji, všechny ty houby a jejich funkčnost pro naše tělo, popřípadě si to objednám samostatně a udělám si kapsle, bude to stát dvacetinu té ceny, co chtějí na internetu..
Právě jsem dopil čtvrtou (každý den jednu) a žádný účinek na sobě nepozoruju. Sám si to rozhodně kupovat nebudu, navíc to není ani moc dobré, piju jen proto, abych dárce neurazil, ta je ale nadšená.
Dobrý den, objednáno jednou, káva přišla za tři dny.Piju tuto kávu týden,chuť samozřejmě jiná něž klasická káva, ale po týdnu těžko napsat že účinky zabraly a jsem jak kapitán Amerika nebo Superman...
elli
Pri objednávke príde včas cca do 3 dní...Obyčajná káva mi nikdy nechutila...tak som si s malou dušou objednala, že keď bude nechutná nanajvýš ju vyhodím... predtým som užívala čagu a rôzne iné huby...tak ma to oslovilo... Pijem ju bezkofeínovú pridávam si k nej ešte kurkumu a škoricu chutí to ako také kakauko...čo som ja postrehla dokáže dosť nasýtiť a skúšala som dni bez kávy a dni s kávou dodáva dosť energie...ale myslím si, že každé telo reaguje a správa sa inak pri každom produkte chutí každému niečo iné.. neexistuje nič na planéte z čoho zázračne schudnete alebo omladnete... pekný deň...
Rodiče si ji objednali, prisla během pár dní, chutná skvěle. Bohužel mě samotnou odrazuje to, že na FB i na Google nelze dohledat recenze a zkušenosti širšího spektra lidí. Mají 4 produkty podle všeho, ale na stránkách je jednoduše nedohledáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.