Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snad to není zánět slepého střeva

Od: obycejnychlap odpovědí: 5 změna:
Dobrý den všem.
Je mi to trochu blbé to sem psát ale třeba mi tu někdo pomůže i bez doktora.
Dnes večer jsem večeřel trochu později (okolo 20:30) knedlickovou polévku na návštěvě a chleba spolu se žitným chlebem s vlákninou.
Vše bylo v pořádku do doby, než se mi udělalo blbě za hodinu necelou.
Začalo to bolestí v podbřišku ale to ještě bylo dobré.
Doma to pokračovalo a bolest pořád neustupovala.
Cítím na sobě lehce zvýšenou teplotu, trochu stav jako při střevní chřipce a takovou ne malátnost ale divný pocit, jako tehdy když jsem si dal pivo po kterém mi bylo stejně zle ale přešlo to.
Přitom večer jsem si byl zaběhat a úplně všechno v pořádku az do večeře.
Může to být i tím, že mám v sobě zadržené emoce vůči jedné osobě a podrážděnost?
Přitom jsem toto řešil už částečně.
Nebo přetažení z práce, kde dělám 12 hodin denně?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Slepák mám venku 52 let. Bolest strašná po pravé straně podbřišku, blití a celkově blbě. Tak jsem to měla já. Vzalo mě to v sobotu a šla jsem rovnou na sál.

Můžete si udělat jednoduchou zkoušku, levou pokrčenou nohou udělejte prudce pohyb kolenem směrem k bradě. V té chvíli by vás muselo strašně píchnout právě v oblasti pravého podbřišku.

Já myslím, že to slepák není, ten moc dlouho nečeká.

pohanka
hodnocení

1x

Jste nafouklý, chleba s chlebem s vlákninou?

Knedlíčková polévka mohla být trochu chycená v těchto vedrech, stačilo ji nechat po uvaření chvíli stát a mírně zkysala.

Dejte si černé uhlí.

Při slepáku je vysoká horečka a silná bolest na pravé straně, průjem. Jinak samozřejmě by to musela jistit návštěva na pohotovosti.

Psychika je o něčem jiném. To byste nemohl spíše spát.

magdaberu
Nechci strašit, ale teplota se nemusí objevit vždy. Tak jako silné bolesti. Já byla bez teploty a břicho mě nebolelo nějak extrémně, v nemocnici zjistili zánět slepého střeva a ihned na sál.

hodnocení

0x

Ne! Rozhodně to není zánět slepého střeva. Divím se, že jste tak pracovitý a vůbec energický člověk a děláte z jednoho případu, kdy něco z jídla nesedlo v kombinaci s vedrem, takovou velikou událost, že potřebujete poradit od tisíců laiků. Ale ptáte se, odpovím a přidám ještě otázku: Kolik jste dnes pil? Vodu, minerálky, ovoce? Nemůže váš stav být pouhým nedostatkem tekutin? Dehydratací?

111®
hodnocení

0x
Videl bych to na zarazene prdy nebbo hovno v zatáčce. Obe přejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]