Nejste přihlášen/a.
Slepák mám venku 52 let. Bolest strašná po pravé straně podbřišku, blití a celkově blbě. Tak jsem to měla já. Vzalo mě to v sobotu a šla jsem rovnou na sál.
Můžete si udělat jednoduchou zkoušku, levou pokrčenou nohou udělejte prudce pohyb kolenem směrem k bradě. V té chvíli by vás muselo strašně píchnout právě v oblasti pravého podbřišku.
Já myslím, že to slepák není, ten moc dlouho nečeká.
Jste nafouklý, chleba s chlebem s vlákninou?
Knedlíčková polévka mohla být trochu chycená v těchto vedrech, stačilo ji nechat po uvaření chvíli stát a mírně zkysala.
Dejte si černé uhlí.
Při slepáku je vysoká horečka a silná bolest na pravé straně, průjem. Jinak samozřejmě by to musela jistit návštěva na pohotovosti.
Psychika je o něčem jiném. To byste nemohl spíše spát.
Ne! Rozhodně to není zánět slepého střeva. Divím se, že jste tak pracovitý a vůbec energický člověk a děláte z jednoho případu, kdy něco z jídla nesedlo v kombinaci s vedrem, takovou velikou událost, že potřebujete poradit od tisíců laiků. Ale ptáte se, odpovím a přidám ještě otázku: Kolik jste dnes pil? Vodu, minerálky, ovoce? Nemůže váš stav být pouhým nedostatkem tekutin? Dehydratací?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.