Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi dát špunty do ucha

Od: lenkaa odpovědí: 8 změna:
Zdravím, už jsem z toho zoufalá a proto píšu sem. Vůbec mi nejdou dát do ucha pěnové špunty. Podle návodu se mají "srolovat", dát do ucha a poté 1 minutu přidržet. Hned mi to vypadne. Mám doma normální a potom nejmenší velikost. U obou stejná situace
Přijde mi že už v prvním kroku dělám nějakou chybu, prostě mi to tam nejde dát
Takže dotaz zní - jak to tam dát?
Děkuji za rady!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

runner2
hodnocení

0x
Místo pěnovych si kupte voskové. Nejenom, že lépe tlumí ale jsou mnohem příjemnější, netlačí. Vosk se teplotou těla zahřeje a vyplní sluchovod dokonale. Je možné je koupit v lékárně.
runner2

hodnocení

0x
Srolovat ne, zmacknou konec a hloubeji zasunout do ucha.

hodnocení

0x

Strčte je na chvilku do lednice, stačí minuta. Budou déle držet v tom stisknutém tvaru a budou tužší.

hodnocení

0x

V lékárně si kupte ty povoskované (jemná pěna) používám je každý den.

Jsou příjemné i na spaní. Stojí pár korun.

hodnocení

0x
Vypada vam to, protoze to nemate dostatecne zarazene v uchu.

lmgify
hodnocení

0x

Musí se zasunout do ucha pod správným úhlem. Pak při vkládání cítíte, jakoby vám zajížděly hloubově.

V návodu k vložení je také uvedeno, že je lepší to vkládat rukou "přes hlavu" (pravou rukou do levého ucha a naopak). Tím máte větší šanci trefit ten správný úhel díry v uchu.

Osobně mi přijde jednodušší pro situace, kdy musíte častěji během dne špunty odstranit, používat "kelímková" náhlavní sluchátka, ale zase to překáží ochranným brýlím. :(

hodnocení

0x

Mezi prstama srolovat a našťouchat do ucha ukazováčkem pak malíčkem a měly by tam normálně držet.

Hlavně ne silou. A nebojte, nemůžou se tam nějak zamáčknout, že by nešly pak vyndat. To se nestane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]