Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konflikty ukrajinců v Praze

Od: tomas965 odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer.

Prvně bych chtěl napsat ,že mi nikdy nevadili Ukrajinci, Vietnamci, cikáni atd...

Vietmamců jsem se i zastával když jim někdo tykal a byl na ně někdo v obchodě hrubý.

S ukrajincema jsem i pracoval a byli to v pohodě lidi.

Krom nějaké doby se pohybuju čím dál tim více v Praze kde i teď rok bydlím.

K věci, před cca týdnem jsem jel do kina na cca 20:00 ,po filmu jsem čekal na zasávce na autobus kde se tam hádali ukrajinci s asi rusky mluvící paní. cca 6 ukrajinců tam dělalo bordel a řvali. Nasednul jsem na autobus kde jsem pak přestoupil na jiný spoj a v autobuse vyřvávalo dalších cca 5 ukrajinců. Do toho se opřel nějaký čech ať přestanou v tom autobuse hulákat a ať se chovají jako lidi. Situace se už dost vystupnovala ,protože šíleně řvali a tak je ten čech vyzval na rvačku ven. No nikdo z ukrajinců vystoupil nechtěl i když by to bylo 5 na jednoho čecha. Pravidelně chodím si zaplavat i klidně večer. A tak, že už bude klid jsem šel cestou okolo místa kde bych si zaplaval. Opět cca 7 ukrajinců u vody kteří vyřvávali na okolí a dělali bordel. Cestou z kina jsem během cca 1 hodiny narazil na 3 party ukrajinců co dělali bordel na zastávce, v autobuse a u vody.

Byla to náhoda nebo to je za poslední dobu tak nějak běžné? Věk všech zůčastněných bych odhadoval kolem 20-25let.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jano123
hodnocení

5x

Vážený pán "tomas965", ak Vám vadilo neprimerané správania niekoho,

nemusia to byť zrovna Ukrajinci, mohli Ste zavolať políciu, a nerozpisovať

sa na internete. Vzľadom na počet, ktorý uvádzate, 1 policajt by bol asi málo,,,,*alene*

dodek
hodnocení

5x
Ano, take se setkavam s podobnou situaci. I nekolikrat za den. MHD hlasite telefonovani nebo poslouchani videa v mobilu nahlas. V obchodech stejne. Vecer hlasite hloucky u lavicek. Postavani particek na parkovisti a divne pohledy na kolemjdouci. Mate pravdu.

mikus
hodnocení

5x
No ano, uáčka si tu začínají připadat jako doma, takže tak. Jsou úplně všude. Rybníky a podobné nádrže jsou jimi v létě obsypané. Nevím, jestli se na ně pořád ještě berou nějaké státní příspěvky, ale v baráku jich máme taky dost. Vlastníci bytů, kteří tam nebydlí si nasadí uáčka a ostatním majitelům dělají akorát peklo. Mám je vedle mě, hádají se denně víc než italská domácnost. Prostě strašné. Dvě patra po de mnou jsou další, tam se jich nastěhovala celá partička. V podstatě žijí na balkoně, tahají jedno cígo od druhého a jen občas jdou dovnitř. Když si pustí na smartfounu na balkoně svoje ukrajinská vídejka, tak to slyším zcela hlasitě o dvě patra výš oknem otevřeným pouze na větračku. Povětšinou všude, i u nás v domě, jsou to zcela zdraví muži cca 25-45 let. Tedy muži podléhající odvodové povinnosti. Čili jednoznačně nedovolené opuštění vlastní země. S pravděpodobností hraničící s jistotou za tučný úplatek. Českou vládu máme ale mizernou, které je to úplně jedno a tak si je tu hýčkáme a oni za odměnu dělají bordel.

jkjk
hodnocení

5x

Není to jen v Praze. Žiju v menším městě (10.000 obyvatel) a máme to tu také.

kdosi
hodnocení

4x

V Praze bydlím přez půl století, co poslední dobou slýchám za řvaní, tak to je spíš nějaká cikánština, nebo čeština jí silně ovlivněná. Zvláště v noci. A spád řeči je odvozený od češtiny, nikoli ruštiny nebo ukrajinštiny.

Kdo to vyřvává moc vidět není, dřív to tady tolik nebývalo, to jen občas vyřvávali opilci po cestě z hospody, když byl v televizi fotbal nebo jiný hokej.

Ale to je jen několik křiklounů na celou oblast okolo, bohužel hodně hlasitých.

hodnocení

1x

Byla to jen náhoda, pokud se to vůbec stalo.

tomas965
hodnocení

Ne nestalo. Byl to jen příběh aby jste ho mohl komentovat.

hodnocení

0x

Povídání věřím, sám jsem takové situace viděl... Nemusíme prostě za každou cenu nikoho obhajovat a bagatelizovat skutečnost, tak jak se to děje. Ale na druhou stranu nelze strkat všechny do jednoho pytle. Ale arogance a namyšlenost jim je vlastní, to je pravda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]