Nejste přihlášen/a.
Klidně se tady ptejte, zdali do buchty hladkou či polohrubou mouku.
Klidně se tady ptejte, zda máte přestat kouřit a jak na to.
Ohledně zdraví se na Poradně neptejte. Nejsme lékaři a za monitor nikdo z nás nevidí. Proto Vám můžeme, byť v dobré víře, poradit něco, co Vám nejen nepomůže, ale naopak problémy ´ještě zhorší.
Jděte k Vašemu OL a řekněte mu totéž, co tady nám. On Vás vyšetří, pošle případně dál. Pokud to nic nebude, což Vám přeju, je možné, že Vám i vynadá. Ale to určitě vydržíte, když budete vědět, že Vám nic není. Jaga.
Bene, v tomhle případě lžete!
Při podezdření na infarkt a jiné akutní stavy, jsem nikdy tohle neradila!
Ad Ben a Chlochydes:
Je Vám jasné, že svými primitivními vstupy akorát snižujete kredit Poradně jako takové?!?!
Já se do tohoto vlákna vůbec nezapojila, proč tedy vůči mně ty trapné narážky? Vždyť se tím sami shazujete.
Nelžu, neodpověděla jsem na otázku tazatele. Do vlákna jsem vstoupila, až když jste o mně napsal nesmysly! Já se jen bráním Vašim výpadům a posměchu Chlochyda. Žádnou rubriku jsem nezdevasovala, natož zdravotní. Co to píšete za hloupost?!? Jen jsem /kéž/ naučila pár lidí hledět na své zdravotní problémy z jiného úhlu. Uvědomit si, jakou mají moc, když pochopí souvislosti, jak to v těle funguje a čím vším si sami mohou prospět. Doktoři Vám prevenci nevysvětlí, jen málokterý poradí akupresuru a přírodní metody. Nikomu nebráním jít k lékaři, ostatně poslala jsem k němu mockrát, hlavně, když šlo akutní situace. Ale vedle toho nemusí být člověk pasívní, naopak.
Je to laická poradna, každý radí podle svých zkušeností. Tak se sejdou třeba čtyři odlišné rady, názory, a všichni budou mít v podstatě pravdu. Tazatel si vybere. Nejsme naprogramované stroje, kde zafunguje jen racio...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.