Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může to být infarkt?

Od: sabcaval odpovědí: 19 změna:
Dobrý den, chci se poradit, před třemi dny mě začalo bolet levé rameno, včera nic a dnes ráno opět začalo a jde bolest do předloktí z vnitřní strany a jakoby podpaží a dlaně. Není to v závislosti na pohybu, bolí to i v klidu. Jinak nemám žádné potíže, ale v práci mi říkali, že to muže být i infarkt. Srdce mi buší rychleji, ale to mám už dlouhodobě, na hrudi mě nebolí. Mám 24 let, nekourim, nepiju, dělám vychovatelku v druzine. Co myslíte, řešit to urgentne nebo byste neřešili?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

4x

Spíš skříplej nerv od krční páteře... Vyloučit infarkt jde až po pořádným EKG který vyhodnotí kardiolog. A určitě lepší zbytečně plašit a zajít tam než to přechodit..

hodnocení

3x
Co myslíme? Neptat se tady laiků na poradně a zajít co nejdřív k doktorovi. Zdraví nenahradíš.
Infarkt může trefit i mladší než jsi ty.

hodnocení

2x

Jděte k doktorovi, něco není v pořádku. V tomhle věku to s Vámi nesekne, což ale neznamená, že to není průšvih.

hodnocení

1x

Fakt si myslíte, že někdo zhodnotí stav Vašeho srdce prostřednictvím pár písmen na netu? Kardiolog na to zpravidla potřebuje přinejmenším pořádné EKG, často i Holter. To bych doporučil i Vám, pokud máte pocit problému se srdcem, navštivte kardiologii. Tam jedině dokáží posoudit stav srdce

hodnocení

1x

Ale noták, to už tu bylo někdy před 35 lety.

A co myslíte, měl ho tam?

Ta je boží. Zrovna včera jsem si na tuhle scénku vzpoměl a nevěděl, kde to hledat.

bramburka
hodnocení

1x

Obdivuji lidi, kterym muze jit o zivot a oni hledaji rady na internetu! To mi hlava nebere!*zed*

runner2
hodnocení

0x
Vzhledem k věku a tomu, co jste o sobě napsala si myslím že se o infarkt nejedná. Pokud já bych měl pochybnosti tohoto typu, došel bych si na pohotovost natočit EKG.

hodnocení

0x

Klidně se tady ptejte, zdali do buchty hladkou či polohrubou mouku.

Klidně se tady ptejte, zda máte přestat kouřit a jak na to.

Ohledně zdraví se na Poradně neptejte. Nejsme lékaři a za monitor nikdo z nás nevidí. Proto Vám můžeme, byť v dobré víře, poradit něco, co Vám nejen nepomůže, ale naopak problémy ´ještě zhorší.

Jděte k Vašemu OL a řekněte mu totéž, co tady nám. On Vás vyšetří, pošle případně dál. Pokud to nic nebude, což Vám přeju, je možné, že Vám i vynadá. Ale to určitě vydržíte, když budete vědět, že Vám nic není. Jaga.

ben®
babajaga - ovšem @liska5 zde na poradně nemá problém ordinovat/diagnostikovat a léčit online! Já bych v souladu s @liska5 doporučil proti infarktu omezit sladké/cukr .
liska5

Bene, v tomhle případě lžete!

Při podezdření na infarkt a jiné akutní stavy, jsem nikdy tohle neradila!

ben®
liska5 - ovšem, svou averzí vůči sladkému/cukru jste zde proslulá .
Bod pro Bena a jeden minusovy pro Lisku.
liska5

Ad Ben a Chlochydes:

Je Vám jasné, že svými primitivními vstupy akorát snižujete kredit Poradně jako takové?!?!

Já se do tohoto vlákna vůbec nezapojila, proč tedy vůči mně ty trapné narážky? Vždyť se tím sami shazujete.

ben®
liska5 - přečtěte si, co napsala @babajaga, jestli se tam v tom poznáte. Na to jsem reagoval já a nyní lžete Vy, že se zde nezapojujete. Rubriku o zdraví jste na poradně zdevastovala Vy!

liska5

Nelžu, neodpověděla jsem na otázku tazatele. Do vlákna jsem vstoupila, až když jste o mně napsal nesmysly! Já se jen bráním Vašim výpadům a posměchu Chlochyda. Žádnou rubriku jsem nezdevasovala, natož zdravotní. Co to píšete za hloupost?!? Jen jsem /kéž/ naučila pár lidí hledět na své zdravotní problémy z jiného úhlu. Uvědomit si, jakou mají moc, když pochopí souvislosti, jak to v těle funguje a čím vším si sami mohou prospět. Doktoři Vám prevenci nevysvětlí, jen málokterý poradí akupresuru a přírodní metody. Nikomu nebráním jít k lékaři, ostatně poslala jsem k němu mockrát, hlavně, když šlo akutní situace. Ale vedle toho nemusí být člověk pasívní, naopak.

Je to laická poradna, každý radí podle svých zkušeností. Tak se sejdou třeba čtyři odlišné rady, názory, a všichni budou mít v podstatě pravdu. Tazatel si vybere. Nejsme naprogramované stroje, kde zafunguje jen racio...

ben®
liska5 - doufám, že to znáte o tom pověstném lejnu, které je tím více cítit, když se opakovaně rozmazává . Tak, můžete rozmazávat dál.
liska5

Takhle nějak odpovídají hulváti, kterým dojdou argumenty.

hodnocení

0x

Spíš bych to viděl na nějaký problém s krční páteří. Infarkt by se projevoval hlavně dušností a pocitem nedostatku vzduchu.

Ale jistě Vám to řekne jen doktor, když udělá EKG.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]