Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Už sem tady několikrát sháněl nějaký info pro moji nemocnou kámošku. Potřebovala by vědět jestli máte někdo zkušenosti s matrací MEDICAL POWER od firmy Machala.
Tato matrace údajně obsahuje 3% stříbra. Jedná se o tuto matraci. machala.cz/....
Kámoška by si ji chtěla koupit ale má strach jestli by jí nemohlo to stříbro nějak zdravotně ublížit. Má totiž kožní a zažívací problémy. Má Latentní tetánii.
Můžete prosím napsat jestli máte někdo nějakou zkušenost s tímto produktem, případně s použitím něčeho podobnýho .
Děkuju. Lujs
Tak jsem tyto stránky prošel a dělá to na mě tento dojem: nabídka pro zákazníky, kteří už neví kam strkat peníze a chtějí mít pocit, že udělali něco pro zdraví. Spousta planých řečí, nic neříkající certifikáty, nikde žádná konkrétní nabídka o ceníku nemluvě. Třeba má někdo jinou zkušenost, ale já to vidím takhle.
Přesně takhle to říkám kámošce taky, jenže ona je v některejch věcech jako malý děcko. Škoda mluvit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.