Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s matrací MEDICAL POWER

Od: lujs® odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny.*slunce*

Už sem tady několikrát sháněl nějaký info pro moji nemocnou kámošku. Potřebovala by vědět jestli máte někdo zkušenosti s matrací MEDICAL POWER od firmy Machala.

Tato matrace údajně obsahuje 3% stříbra. Jedná se o tuto matraci. machala.cz/....

Kámoška by si ji chtěla koupit ale má strach jestli by jí nemohlo to stříbro nějak zdravotně ublížit. Má totiž kožní a zažívací problémy. Má Latentní tetánii.

Můžete prosím napsat jestli máte někdo nějakou zkušenost s tímto produktem, případně s použitím něčeho podobnýho .

Děkuju. Lujs

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tak jsem tyto stránky prošel a dělá to na mě tento dojem: nabídka pro zákazníky, kteří už neví kam strkat peníze a chtějí mít pocit, že udělali něco pro zdraví. Spousta planých řečí, nic neříkající certifikáty, nikde žádná konkrétní nabídka o ceníku nemluvě. Třeba má někdo jinou zkušenost, ale já to vidím takhle.

hodnocení

Přesně takhle to říkám kámošce taky, jenže ona je v některejch věcech jako malý děcko. Škoda mluvit.

hodnocení

0x

Souhlasím s předch. odpovědí, zajímalo by mě, kolik taková matrace stojí. Myslím, že to je zas další oblbování lidí. Když něco prezentuji, tak tam dám ceník, jinak si takových stránek, ani nevšimnu.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

je to nabídka pro idioty, jako všechny podobné reklamy na jiné zázračné výrobky, které stojí 3x víc než normální... a ten s obsahem stříbra bude proto o hodně dražší než obyčejný "chalupář" z Obi za 2 stovky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]