Mám skořepinový jak malý palubní, tak i k odbavení. Oba od American Tourister. Velký budu mít cca 5 let, malý 2 roky. Létám cca 4x ročně. Kufry nijak nebalím ani neolepuji fólií. Hned první let mi na velkém urazili kolečko, jelikož by kufr nový, proplatili hned po doložení 90% z pořizovací ceny. Výrobce kufru prodává i náhradní díly, takže jsem měnil pouze kolečko. Jelikož jsem jiný kufr neměl, tak nemohu objektivně posoudit.
Nedávno jste tu někoho peskovala at cvičí češtinu.Ted jste vyplodila 2 věty a nejde to přečíst.A k tomu ještě s výšky a z výšky. A co potřebujete poradit nebo zaručit?Zda zrovna s Vašim kufrem někdo hodí a praští nebo ne?To Vám nikdo nezaručí.Záleží kdo z nakladačů ho vezme zrovna do ruky a jakou bude mít náladu. Já s ním lítám často a stále jako nový a kolegyně si ho koupila a první let a kaput.
Ne,zkušenosti lidí co s ním cestují. Jinak to z výšky jsem opravila, bohužel to bylo pozdě, kdyz jsem si dala zpět, zvonil mi telefon a pak už bylo pozde, je na to určitý čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.