Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká vietnamská prodejna textilu v Praze

Od: hanz odpovědí: 7 změna:

Prosím, znáte někdo velkou vietnamskou prodejnu s textilem v Praze? Já vím pouze o té u metra Petřiny a u metra Skalka.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

SAPA a těmi bezcennými šmejďáckými krámy se můžete prohrabovat klidně týden vkuse.

hanz
hodnocení

Tak Sappu samozřejmě znám, vynechala jsem ji proto, že tam neprodají jednotlivé kusy, ale musíte vzít alespoň několik párů bot, několik kabelek a šatů. Hezčí a pohodlnější letní šaty než ty od Vietnamců jsem dosud neměla. Takže asi tak.

To není úplně pravda. Normálně jsem tam nakupoval na kusy bez živnostnické karty a to měli v těch skladech třeba milion kusů toho výrobku. Normálně mi to prodal. Možná někteří prodávají pouze velkoobchodní objednávky, ale určitě ne všichni. Vyberete si zcela určitě, jenom musíte pár těch skladů prolézt a najít takový, jako já...

To by mě také zajímalo. Byl jsem tam jednou a žádný takový sklad jsem nenašel. Můžete uvést souřadnice?
Velká prodejna je na Palmovce Zenklova 10.

Do Sapy chodívám jednou za rok dobře se najíst. Takže skutečně si nepamatuji souřadnice krámu (Vy si zapisujete souŕadnice větnamských krámů jako nějaký spion? divné). Nicméně nevidím nic náročného vlézt do obchodu a zeptat se. Od toho lidem rostou ústa, milý spolurádče.

kdosi

SAPA sapa-praha.cz/... - asi 3. zdola, kde nás najdete

SAPA - Libušská 319/126, Praha 4, 142 00 Praha

nebo na google maps vyhledat 50.003237777334554, 14.466874070697575

Kde je Sapa vím. Vždyť také píšu, že jsem tam byl. Prochodil jsem tam asi dvě hodiny a nenarazil na žádnou halu, kde by se prodávalo po kusech. Proto mě zajímá, která konkrétní hala to je. Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]