Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám anglickou verzi -Tři sestry

Od: herd® odpovědí: 22 změna:
Tři sestry - Titanic hledám, V anglické verzi , ale ne od Celine Dion, ale opět Tři sestry. Jmenuje se taky Titanic?
* toto je česká verze

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slon
hodnocení

4x

Máte štěstí, že jdu náhodou kolem

hodnocení

Jo ,to je ono, vypadá ,že se to jenom liší v nějakém remasteringu, v moji verzi je víc analogových přeskoků jehly a lupání. Díky za video, vyloučil jsem tam přítomnost Lou Fanánka, který je třeba nepřeslechnutelný v písni Aida

Dobře, ty!

Hledal jsem a nenašel.

No nic, tady je další punkovej remake, kterej ale rozhodně nezní jak Tři sestry, spíš jako Green Day (New Found Glory)

hodnocení

1x

Tazateli, nainstalujte si aplikaci Shazam, a až příště songu uslyšíte, nechte si ji od aplikace identifikovat. Jiná možnost neexistuje.

ben®
chlochydess - tu aplikaci (mladý a na PC zručný) tazatel určitě zná.

No, evidentně nezná, protože jinak by zde tento nicneříkající dotaz nenapsal.

ben®
chlochydess - ale zná. On je rozdíl Shazam neznat a když Shazam nic nenajde .

V tom případě lze uplatnit pouze jeden způsob a to poslocuhat miliony kopií původní Dionovic songy. Ať Vám to netrvá až do března, milý tazateli!

hodnocení

Jenže já si ji jen matně pamatuju, nemam nahrávku

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, a ona anglická verze existuje? Vy jste ji někdy/někde slyšel? Nehraje tato kapela pivní/hospodský rock jen v češtině a pro české posluchače/štamgasty? Zdravím!
doplněno 05.09.24 10:55: herd - to Vaše, i když slušné, mlčení je až nervy drásající .

hodnocení

0x
Nerozumím otázce. Cože to hledáte? Originální a tedy původní verze songu je od Celine Dion. Vše ostatní je pouze nějaká upravená verze, kterých vznikly za tu dobu tak miliony včetně tohoto paskvilu od 3 Sester. "My Heart Will Go On " je píseň v podání kanadské zpěvačky Celine Dion , použitá jako námět pro film Titanic z roku 1997 . Složil ji James Horner , texty napsal Will Jennings a produkovali Horner, Walter Afanasieff a Simon Franglen . [ 1 ] [ 2 ] To bylo vydáno jako singl mezinárodně Columbia and Epic 24. listopadu 1997 a zahrnuto na Dionově albu Lets Talk About Love (1997) a soundtracku Titanicu ."
ben®
chlochydess - tazatel píše, že tu píseň od Celine Dion nehledá. Je vcelku běžné, že různé písně mají stejný název, ale stejné nejsou.

V tom případě se může tazatel vrhnout do poslechu zhruba tak milionu nahrávek, které se Dionovic songou inspirovaly. Tak to nefunguje, že někdo někde zná konkrétní jeden song, o kterém si tazatel ani nepamatuje, kde slyšel. To nemá šanci nikdo vědět.

ben®
chlochydess - proto jsem ve svém příspěvku položil několik otázek a jsem na odpovědi zvědav (snad to tazatel jen nevymlčí).

Ten už to tady asi nečte, protože se musí prohrabávat miliony kopií původní Dionovic songy.

jjj
hodnocení

0x

Aneb: hledám něco, co neexistuje, tak to hledají 1 000 000 lidí stovky tisíc let (pravdu, Boha, etc,)

Až to najdeš, tak dej vědět.

Ps: Nevím proč to potřebuješ najít ale kdybych to fakt tak intenzivně potřeboval, tak napíšu fanánkovi Stručný dotaz, zda vůbec existuje jeho anglická verze.

hodnocení

Shazam nepomůže, jde o obràcený problém. Slyšel jsem ji před x lety. Možná to nebyly 3 sestry, ale zněly tak. Přesně jako v tom odkazu na video, jen anglicky.
3bratri

To byly určitě 3 bratři v triku

hodnocení

Tak ! A našel jsem to. Je to min. 11 let starý,spíš 20+. A víte od koho to je? (Příloha). Sice tam je autor "T∅i sestry" ale nespolehal bych
Titanic.mp3871.88 kB
ben®
herd - musím uznat, že ta opilecká verze skutečně zní jako Tři sestry. Kde jste k té nahrávce přišel?
hodnocení

To už netuším... a přišel jsem jenom k audiu

hodnocení

Našel jsem ji uloženou v 10let staré záloze a víc nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]