Nejste přihlášen/a.
Začal jsem nakupovat na košík.cz a rohlik.cz a při uzavírání objednávky je možnost dát dýško pro skladníka - baliče.
Viděl jsem to i jiných e-shopech...
Občas jim nějakou korunu navíc dám, ale nevím jestli to není zbytečné.
Manželka chce aby dával dýško vždy.
Prosím podělte se, dáváte taky dýško?
Případně proč ano či ne?
Se skladníkem či baličem vůbec nepřijdete do styku. Je to stejné, jako byste k vlakové jízdence připlácel dyško pro strojvůdce. Mám i takový nepříjemný pocit, že když jsou lidé firmou přímo nabádáni, aŤ nějakou částku přidají, ke skladníku či baliči se to stejně nedostane.
Pokud bych někomu dyško chtěla dát, tedy tomu kurýrovi. Vynesl mi to až ke dveřím, neupadl s tím, nic nerozbil, ani vejce...Pokud ještě slušně pozdraví, neviděla bych problém. Ale sama, z ruky do ruky. Někomu neznámému něco posílat za to, že dělá svou práci, mi připadá, mírně řečeno, dost naivní. Jaga.
Baličům dýško nedávám, ale všem kurýrům dvacku. Jsem se všemi domluvená, donesou mi balíčky i když nejsem doma na určené místo a vezmou si připravenou minci. Už mi ani nevolají, že jedou.
No nevím, také jsem tuhle při hledání mincí našel Googlem v jednom e-shopu položku nazvanou:
dýško pro baličku 20 Kč
Jestli on má tendenci dýško dávat, tak asi proto, že se tak nějak bojí, že když to nedá, tak mu ten balíček poplije, rozšlape, kdovíco )
Já jsem to tedy ještě v e-shopu ani neviděl při mém nákupu, ani nedával, a to záleží na každém, jestli si chce hrát na granda, je grant, nebo má na to jiný názor. Tyhle otázky typu: dávali byste dýško, mě přijdou jako otázka typu dáváš si kafe ráno nebo odpoledne, Máš radši holky nebo vdolky, nebo kluky nebo hermafrodity
Některý věci si umím vyhodnotit rozhodnout sám, pravda, to asi dneska velké procento lidí není schopno, a potřebuje se o takto individuálních věcech nejspíše veřejně poradit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.