Nejste přihlášen/a.
Už jsi někdy s nějakou byl? Připrav se na to že "smrdí" prostě jsou cítit nějak divně. Nevím co to je, ale dřív jsem jezdil taxi a vezl jsem jich stovky... všichni byly cítit takovým ne- příjemným pachem.
ja s jednou cernoskou byl. na pohled strasne hot, hubena, pevny prsa a zadek...ale fakt strasny puch, smrdela jak chlap a to byla po sprse. nedokazal jsem to. jo a maji fakt cerny kundy, to jsem nedal. mam rad ruzovoucky.
potkali jsme se na studiich v USA, pres tinder.
ještě bych doplnil, že třeba ve filmech jak mají takový hezký hlas, tak to taky není, tak časté často je to takové chlapské bručení, možná hlas nějaké alkoholičky.
Malá perlička z dob dávno minulých! kdysi když se první a asi i poslední várka kubánek dostala do bavlnářských závodů, tak technik pontonky tehdy jednu sbalil. Já měl tehdá deveťáka a cca kolem půlnoci za mnou na deveťárnu přiběhl dozorčí vchodu, že se mám jít podívat : " jde rotmistr Macek a vedle něj zuby!" Měl pravdu v první chvíli byly vidět jen zuby až pak terve zbytek postavy. Vedle útvaru byla hned posádková ubytovna. Ale jaká byla? nwn.
A co, smrděla?
Znamej jednu kdysi ojel a pak 15 let se klepal jestli bude HIV nebo ne, Nevím proč mi to vůbec říkal,
Člověče, říkal mi to možná před 25 lety to jsem byl ještě děcko. A udalo se to někdy 11 let předtím - Dnes už to v podstatě není smrtelná nemoc, ale tehdy - v osmdesátkách?! Si asi na testy zajít tehdy jen tak nemohl, když spousta lidí to dostalo právě v nemocnici při transport vozy, mimo jiné i jeden známý spisovatel tuším že zrovna (ale nejen) autor 3 zákonů robotiky ASIMOV...
Dnes? Bro nevím který zvíře má chuť mr... s orangutanem? Ja tedy fakt ne Ale nejsme všichni stejní, takže respektuju ty, nad kterými vítězí jejich pudy nad rozumem.
Ono je docela vtipný, že se s humání ho hlediska nesmí zveřejňovací mluvit ani popisovat o tom, na jakém vývojovém duševním stupni jsou některé druhy To jeho ústa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.