Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mohu poznat černošku

Od: honzik* odpovědí: 26 změna:
Ahoj, jsem kluk, chodím na střední takže ještě mladík pod 18 let, nedávno jsem potkal černošku a hrozně mě vzrušovala, ale jelikož jsem introvert jen tak ji neoslovim, kde bych mohl nějak poznat černošku v mém věku, třeba jako na vztah nebo kamarádku s výhodami?

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Už jsi někdy s nějakou byl? Připrav se na to že "smrdí" prostě jsou cítit nějak divně. Nevím co to je, ale dřív jsem jezdil taxi a vezl jsem jich stovky... všichni byly cítit takovým ne- příjemným pachem.

Pižmo? Podobné tomu *ikánskému?
anonymo

ja s jednou cernoskou byl. na pohled strasne hot, hubena, pevny prsa a zadek...ale fakt strasny puch, smrdela jak chlap a to byla po sprse. nedokazal jsem to. jo a maji fakt cerny kundy, to jsem nedal. mam rad ruzovoucky.
potkali jsme se na studiich v USA, pres tinder.

ještě bych doplnil, že třeba ve filmech jak mají takový hezký hlas, tak to taky není, tak časté často je to takové chlapské bručení, možná hlas nějaké alkoholičky.

jusa

Zkrátka jsou cítit jinak, čerrnoši, romové... a my běloši zase smrdíme jim.

Malá perlička z dob dávno minulých! kdysi když se první a asi i poslední várka kubánek dostala do bavlnářských závodů, tak technik pontonky tehdy jednu sbalil. Já měl tehdá deveťáka a cca kolem půlnoci za mnou na deveťárnu přiběhl dozorčí vchodu, že se mám jít podívat : " jde rotmistr Macek a vedle něj zuby!" Měl pravdu v první chvíli byly vidět jen zuby až pak terve zbytek postavy. Vedle útvaru byla hned posádková ubytovna. Ale jaká byla? nwn.

hodnocení

1x
Tak jestli seš černoch s výbavou po kolena, jistě nějakou ulovíš :)
doplněno 31.08.24 00:36: A bonusem nožná i HIV a podobně - u černochů žádná vzácnost.

jirka*
hodnocení

1x
Že by v Africe? Tam jich budou mraky, dychtící poznat tě, kamarádit se a mít z toho ty výhody...

Střední Afrika a pak níže k Jihu...

kk

Na severu Afriky jsou spíš jen africký kluci bažící po českých postarších ženských?

north

Není na severu spíše Egypt, Lybie a hlavně výsadou severu je SAHARA, kde nic téměř nežije?

kk

Tunis, Kolik kluků si ženské dovezli? Kdo má přístup do registru obyvatel, šup šup, zjistit

Proč tak daleko..stačí zajet do Německa

liska5
hodnocení

1x

Nebo na VŠ kolejích, určitě tu stále nějaké studují.

hodnocení

1x

Nejlépe v Africe.

colda
hodnocení

1x

Viděl jsem podcast se dvěma černoškami žijícími v Česku, a na čem se obě shodly že je odpuzují právě tyhle typy co "hledají černošku" nebo obecně exotiku.

kk
hodnocení

0x

Tak to asi nebudeš první ani poslední, ale nejspíš jich bude dostatek v africe... Tak si nějakou můžeš dotáhnout

chlochydess01
hodnocení

0x
Jdi na tyden na dovolenou na jih Portugalska. Prave jsem se odtamtad vratil a cernoskama se to tam jenom hemzi. Krasna dovolena

hodnocení

0x
Ve Frankfurtu nebo v Mnichově?
hujerml

Most, Litvínov, Jirkov...atd

14.09.24 07:28
Chánov

hodnocení

0x
Pokud bydlíš v Praze, tak tady to problém není. Sám jsem tu intimně poznal 3 černošky, z toho s jednou jsem se stýkal půl roku (Já teda preferuji Asiatky, ale zas černošky mají ty jejich zadky). K tomu mám spoustu černošek v práci (Pracuji v korporátu).
Takže šance pro tebe rozhodně je a ani nemusíš opouštět kvůli tomu Česko.
ho

A co, smrděla?

Znamej jednu kdysi ojel a pak 15 let se klepal jestli bude HIV nebo ne, Nevím proč mi to vůbec říkal,

tim
15 let? Vždyť stačí jít na testy po 3 měsících od soulože. Některé jsou placené, některé dokonce zdarma. Pokud by byl hodně nervózní, mohl si třeba po dalším půl roce zajít na opakované testování... ;)
ho

Člověče, říkal mi to možná před 25 lety to jsem byl ještě děcko. A udalo se to někdy 11 let předtím - Dnes už to v podstatě není smrtelná nemoc, ale tehdy - v osmdesátkách?! Si asi na testy zajít tehdy jen tak nemohl, když spousta lidí to dostalo právě v nemocnici při transport vozy, mimo jiné i jeden známý spisovatel tuším že zrovna (ale nejen) autor 3 zákonů robotiky ASIMOV...

Dnes? Bro nevím který zvíře má chuť mr... s orangutanem? Ja tedy fakt ne :) Ale nejsme všichni stejní, takže respektuju ty, nad kterými vítězí jejich pudy nad rozumem.

Ono je docela vtipný, že se s humání ho hlediska nesmí zveřejňovací mluvit ani popisovat o tom, na jakém vývojovém duševním stupni jsou některé druhy :) To jeho ústa :)

Kdyby smrděla, nebyl bych s ní. Každá holka mi musí vonět, ať už se jedná o jednu noc nebo něco více.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]