Nejste přihlášen/a.
Pekny vecer, Věřil byste nekdo tomuto? Ze za 70 kc rozprodavaji stare kufry :D Jen ze to na me ted vyskocilo na facebooku a docela cumim ze tam je nekolik komentaru ze to je pravda, ale zase ty účty nevypaaji verohodne- Jen me zajima, zda byste to zkusily. :D odkaz na stránku zde Mezinárodní letiš/... ... Je ze by se kdyz ta kufr hodil, ale neivm zda do toho jit, bojim se odpoved uz na tu prvni otazku co tam chteji :D A samozrejme me napadlo, ze to je zpusob jak lidi podelat o penize.
Ani ne. Když koupíte mystery box, tak něco dostanete. "Jen" to nemá odpovídající hodnotu proti zaplacené částce.
V tomto případě nedostanete nic a ještě jim dáte jméno, adresu, číslo karty a CVV číslo.
No nevím. V dnešní době dvoufázového ověřování to není tak snadné. Ale je fakt, že ve velkém počtu nachytaných a zejména na takovou zjevný podvod, se najde někdo, kdo bez přemýšlení potvrdí platbu.
Mimochodem zkusil jsem to objednat, dostal jsem slevu, chtěli jen 58,9kč a tři čísla karet (vymyšlené), které nejdřív stránka označila jako v pořádku, tak za chvíli vyskočila hláška, že je číslo na blacklistu. A dál se nic nedělo. Takže mají tři čísla, které jsou jim k prdu.
Soudný člověk koupí to, co potřebuje. Ne to, co vidí, co je mu nabízeno. K čemu kupovat staré kufry, na co mi to bude? Zlaté cihly v nich zaručeně nebudou a nějaké obnošené oblečení nevhodné velikosti, nepotřebuju. I kdyby to jinak podvod nebyl, na co doma shromažďovat starou veteš? Jen bych přidělala práci potomkům, kteří by to po mé smrti museli likvidovat. Jaga.
Myslím, že je o stejná kulišárna, jako jsem slyšela o prodeji nedoručených zásilek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.