Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej ztracených zavazadel za 70 kč

Od: julieee odpovědí: 9 změna:

Pekny vecer, Věřil byste nekdo tomuto? Ze za 70 kc rozprodavaji stare kufry :D Jen ze to na me ted vyskocilo na facebooku a docela cumim ze tam je nekolik komentaru ze to je pravda, ale zase ty účty nevypaaji verohodne- Jen me zajima, zda byste to zkusily. :D odkaz na stránku zde Mezinárodní letiš/... ... Je ze by se kdyz ta kufr hodil, ale neivm zda do toho jit, bojim se odpoved uz na tu prvni otazku co tam chteji :D A samozrejme me napadlo, ze to je zpusob jak lidi podelat o penize.

zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Podvod

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

8x

prosím vás, přečtěte si pozorně tu adresu v adresním řádku a zapojte ten špunt, který vám uzavírá díru do krku, k přemýšlení

jasný podvod a vy tomu tady ještě děláte reklamu...

hodnocení

2x
Jo něco jako Mystery box.
Děkuji nechci.

Ani ne. Když koupíte mystery box, tak něco dostanete. "Jen" to nemá odpovídající hodnotu proti zaplacené částce.

V tomto případě nedostanete nic a ještě jim dáte jméno, adresu, číslo karty a CVV číslo.

hodnocení

0x
Kufr s neznámým obsahem se nevyplatí za 70kč. To už byly lepší elektrokoloběžky, které zavazely ve skladech lidlu a zbavovali se jich po 50kč :) Zajímalo by mne, jak oběti oškubou. Předpokládám zadání platby kartou a vyluxují ji do nuly...

No nevím. V dnešní době dvoufázového ověřování to není tak snadné. Ale je fakt, že ve velkém počtu nachytaných a zejména na takovou zjevný podvod, se najde někdo, kdo bez přemýšlení potvrdí platbu.

Mimochodem zkusil jsem to objednat, dostal jsem slevu, chtěli jen 58,9kč *smich* a tři čísla karet (vymyšlené), které nejdřív stránka označila jako v pořádku, tak za chvíli vyskočila hláška, že je číslo na blacklistu. A dál se nic nedělo. Takže mají tři čísla, které jsou jim k prdu.

hodnocení

0x

Soudný člověk koupí to, co potřebuje. Ne to, co vidí, co je mu nabízeno. K čemu kupovat staré kufry, na co mi to bude? Zlaté cihly v nich zaručeně nebudou a nějaké obnošené oblečení nevhodné velikosti, nepotřebuju. I kdyby to jinak podvod nebyl, na co doma shromažďovat starou veteš? Jen bych přidělala práci potomkům, kteří by to po mé smrti museli likvidovat. Jaga.

Myslím, že je o stejná kulišárna, jako jsem slyšela o prodeji nedoručených zásilek.

halamus
hodnocení

0x

Nevěřím.

podivná doména

falešná sleva

letiště používá tyto názvy: Letiště Václava Havla Praha, Mezinárodní letiště Václava Havla v Praze

podivná čeština, pravděpodobně strojový překlad

Podle pravidel by měla být zlikvidována, ale my jsme... pořádáme charitativní akci

juli
hodnocení

0x
Dobrý den, podívala jsem se na stránku a určitě ne. Udělala jsem screen obrázku a zadala do vyhledávače.. Jsou to fotky z pinterestu pod názvem what is in my bag neboli co je v mé tašce. Bohužel..

glyx
hodnocení

0x
air3panda1.store/...
Tohle fakt nevypadá jalo doména ruzyňského letiště (prg.aero)
Takže ne, nevěřili. Po "vylosovaní"kufru zadáte osobní údaje, údaje o kartě a pak se můžete podivat, kolik zmizelo z účtu...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]