Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štíhlé nohy - liposukce - jak to probíhá?

Od: jancaa* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, mám dotaz, chtěly bych jít na liposukci nevíte jak to probíhá? a kolik by asi tak stálo odstranení tuku ze stehen? Je bezbolestná? Děkuji za odpoved.:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Tady se můžete podívat na video.

archiv.nova.cz/...;)

hodnocení

0x

Na to ti nejlepe odpovi a doktor ktery take rekne zda to ma cenu...ono si plno lidi mysli ze najednou zhubne a richtig..ale ona ta stahne lze velmi rychle nabrat zpet..zvůast pokud je to genetickeho původu tak je to na pytel..videno u rodinnych prislusnic..

durancea*
hodnocení

0x

Což takhle zaměřit se na šatník? Hledat věci k zeštíhlení.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Achjo. Vážně si myslíte, že ke štíhlosti nohou Vám ta liposukce pomůže? Možná jednou, ale jestliže se budete pak i nadále přejídat, nebudete sportovat, tak stejně se Vám tam tuk vrátí. Protože to, kam se tuk ukládá je dáno geneticky. Ale ano, vyhazujte si za to peníze, když Vám to udělá radost.

sebod*

jancaa. Jestli Tě ty silné nohy opravdu trápí, tak na liposukci jdi *bezim*. Ano, tyto problemy( jsou dány geneticky, takže i když budeš cvičit sebevíc, držet diety, nervovat se, tak zhubneš na jiných částech těla a nohy budeš mít stále silnější. Budeš protivná sobě i ostatním *cert*. Liposukce Tě techto problémů zbaví jednorázově (většinou). Jestliže se po liposukci nebudeš nezřízeně přejídat a budeš se hýbat, tak se ani nemusíš bát, že na těchto partiích přibereš.

Kamarádka tento zákrok podstoupila před cca 6ti lety . Dodnes je spokojená. A lidé kolem ní také. Fakt jí to trápilo a byla s těmi řečmi, že má silné nohy už prostě protivná *ee*

Ceníky zjistíš na internetu. Dají se vychytat i různé akce. Třeba takový prosinec je na to dobrý. Ženský většinou nemají na zákrok čas, protože gruntují, pečou a nakupijí na vánoce*uf*.

Jenom zvaž, zda je tento zákrok v Tvém případě opravdu nutný.

marenka*

Jen jsem chtěla doplnit. Jancoo, dodržujte následná omezení a doporučení po operaci. Já jsem byla na operaci s křečovými žilami, nošení stahovacích punčoch jsem si o polovinu zkrátila, nebavilo mě to a měla jsem je za chvíli zpět. *hi* V případě té liposukce to bude to samé, kůže bude povolená, pod ní bude uvolněný prostor, tak aby to nebylo pak zbytečné. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]