Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká únava a slabost týden

Od: barb odpovědí: 8 změna:
Dobry den od pondělí pociťují velkou únavu bolest celého těla a slabost, s pocitem že mám tak 38° ale když se změřím mám jen kolem 35,9, byl jsem u doktorky a ta mě řekla že to vypadá na povlaky v krku tak mě udělala vyter, může se jednat o angínu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Jak tady má někdo vědět, navíc na dálku, co ti je? Co říkala doktorka?

liska5
hodnocení

1x

Zdravou pestrou stravu s dostatkem zeleniny + česnek. Imunita sídlí z velké části ve střevě, tak je dobré po jídle brát probiotika, více pít /ideálně vodu s troškou jablečného octa nebo urologický čaj/, dlouhý spánek a žádné stresy! Angína je zánět mandlí, tvorbu povlaků podporuje mléko a sladkosti. Promačkávej si to "maso" v tom véčku mezi palcem a ukazovákem, hlavně nejbolestivější místa. Jestli bolí v krku, tak Priessnitzův zábal, to znamená přiložit na hrdlo poskládanou utěrku namočenou ve studené vodě a vyždímanou, na to suchý malý ručník a omotat šátkem, ať to půl hodiny působí. Pak sundat a na hrdlo jen suchý šátek. Ráno opakovat. Vyprovokuje se prokrvení, v krku se vše lépe hojí. Dobré je kloktat slanou vodou nebo šalvějí či propolisovou tinkturou ve vodě. Užívat kaply s lichořeřišnicí, nebo tzv. Dračí krev - t.j. rostlinná antibiotika. V lékárně Vás vybaví.

hodnocení

1x

Jeste porad se siri ruzne verze Covidu. Kamoska ted rusila akci, protoze mela pozitivni samotest a nechtela to sirit. Priznaky klasicky podobny nachlazeni a silnemu zanetu.

hodnocení

1x

Nevím co to je, ale opravdu snad týden je na zdraví velice náročný. Všude okolo sebe, včetně mě, slyším stížnosti na stejné potíže. Bolí celý čověk, druhá babička pravila, že "se cítí jak pošulana blecha", špatně spáváme, podivně se potíme, únava je jako těžká houně, špatně se nám chodí, špatně se nám dýchá. Mladým i seniorům. V létě lítají bacily podivného druhu, mají nějaké podivné názvy a platí na ně vlastní imunita více, než antibiotika. Proto vyhlašuji heslo ns poslední dny: PŘEŽÍT!

pavlik

U mě to trvá, slábne a vracívá se už měsíc a půl a je to vysokými teplotami, velmi často je i vysoká vlhkost. Špatně spím a tělo si přes noc dobře neodpočine. Vím to o sobě, moje tělo se na to nedokáže adaptovat. Čekám na ochlazení, jak na smilování.

@pavlik taky si myslím, že je to tím příliš dlouho trvajícím vedrem. Tak horké léto jsem nezažila.

hodnocení

0x

Až bude výsledek výtěru, dozvíte se to. Zatím kloktejte a na krk si udělejte priznicův zábal.

hodnocení

0x
Nevím, ale předchozí 2 týdny jsem prožíval něco podobného. Pak v neděly dopoledne střevní průplach a odpoledne mne začalo škrabat v krku a 24 hodin jsem vykašlával hnus. A když jsem se s toho vzpamatoval tak se ozvaly záda. Kámoška zas má druhé antibiotika které nezabírají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]