Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počátek vztahu, randění

Od: tomas30 odpovědí: 19 změna:
Ahoj.
Potkal jsem na dovolené dívku, ale bydlí ode mně 500km, 8 hodin cesty vlakem. Na dovolené jsme spolu byli dvakrát na rande. To druhé skončilo líbáním. Byl to moc hezký večer. Pak jsme se viděli ještě na letišti. A pak se znova sešli na půli cesty o týden později ve městě na společně strávený víkend.
Ještě před tím mi začla psát věci typu že jestli mi jde jen o sex, tak se vidět ani nemusíme….no ok. Byli jsme ten vikend na hotelu a nic nechtěla, mazlili jsme se ale sex prostě ne. Řekli jsme si oba navzájem že chceme vztah.
Od té doby jsme se neviděli asi 3 týdny, pořád si píšeme ale místo romantiky je to spise takova klidna hadka, snazi se mě manipulovat abych já jel za ní a ne ona ke mně. Přitom já u ni nemam kde bydlet. V případě vztahu by se ona stěhovala ke mně, tak má přece ona přijet ke mně logicky. Jenže co jsem tak vydedukoval ona má strach že by k něčemu došlo. Řekla mi že si to představuje tak, respektive líbí se jí, když se o ní muž stará, dává ji květiny a že třeba dva měsíce bychom měli počkat. Samozřejmě na hotelu jsme to na ni nekonečněkrát zkusil, ale byla prostě nedobytná. Co se týče víkendu stál mě 4000kč, ona neplatila nic, ani blbou jizdenku na tramvaj si sama nekoupila. Teď když jsem ji napsal ať přijede, chce po mě ať ji koupím jízdenku na vlak. Ta stojí tam i zpět 2000kč a zase s ni budu muset někde lozit po pamatkach a restauracich. To zas bude stat prachy. A vím že mi zase nedá.
Je mi 30 a ji už skoro taky. Já mám prostě představu že se několikrát setkáme, pořádně si zabušíme abychom zjistili jak nam to spolu jde v posteli a pak jsem klidne ochotný tasit tisicovky jednu za druhou, stěhování atd. Ani do prace by nemusela zezačátku chodit, utáhl bych to klidně z mé vyplaty a bylo by mi to jedno.
Mě prostě sere její nastavení mysli. My bydlíme obrovskou vzdálenost od sebe tak by snad ze svých čekacích nároků na sex měla trochu polevit ne? Jako chápejte mě to bude stát prachy ale co z toho mám? Víkend s kámoškou? Jsem z toho fakt zoufalý. Dokážete si prostě představit do někoho investovat jako chlap 2 měsíce svou energii, čas, nemalé peníze, abyste se pak třeba dozvěděli že to třeba z její strany vyšumělo a hodí si vás do friendzone. (Je to pořád žena, nevíš co od ní čekat). Jako jà už si z ní dělal srandu že se mi pak za dva měsíce ani nepostaví protože si bude myslet že je to kamarádka. Přece nemůžeš jen tak spát vedle hodně sexy ženy bez sexu. To prostě nejde.
Navíc mě řídí instinkt z předešlych zkušeností, když to žena moc oddaluje tak byvá v posteli, stydlivá, nesvá, neuvolněná a leží jak prkno.
Jenže ona se mi fakt libí a když se vidíme. Tak tam je sympatie, zapomenu na všechny problémy a jen se všemu hihňáme jak malí.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Chlape, srsi z tebe zoufalost a zoufaly chlap je pro jakoukoliv nzenskou red flag jak billboard u cesty. Nedivim se ji. Nejsi absolutne na nic pripraveny a premyslis jenom koulema. Nevis, jak na holky...
tomas30
hodnocení

Zoufalý jsem a to dost, protože nepotkávám ženy které by se chtěly seznámit. Nemám žádnou socialni skupinu, nevím kde ji najít a ani kamarády přes které bych nějakou potkal. A co jsem podle tebe měl udělat jinak když mi tu píšeš že nevím jak na holky? :D Já nevím jak na tuto. V posteli jsem jich měl už dost, kdybych nevěděl jak na ně, byl bych porad panic…Když mi toto nějaká v minulosti udělala, okamžitě jsem to přerušil a hledal jinou.

Tvůj problém je v tom, že od žen očekáváš stejné chování, jaké máš ty a to šoustat hned po prvním podání ruky, že se holka ani nestihne zout. Přičemž ona tento zájem aktuálně nemá.

A teď tě poučím: Víš, jaký je rozdíl mezi muži a ženami kromě jejich rozdílných pohlaví? Rozdíl je v jiném chápání vztahů (vztah nemáte, máte pouze známost), v jiných potřebách (ty máš pouze jednu jedinou, ale holka může mít 100 úplně jiných) a v jiných očekáváních (ona nečeká, že jí budeš šmátrat pod kalhotkma ještě na nádraží za bufetem).

I ženy mají rády sex, ale obvykle pro ně není prvořadý. Kdežto z tebe cáká pouze onen jeden jediný zájem a to tě zcela paralyzuje v jakémkoliv postupu dál. Ona by ti i dala, ale nesmíš o to žebrat. Žebráky nemá rád nikdo.

Pílíš si pod sebou větev... Vlastně ne, ta větev je dávno urvaná a ty padáš pouze dolů do propasti všech ostatních nadrženců, o které si holka neopře ani rezavou berli.

Silní muži jsou trpěliví, protoze vědí, že stejně dosáhnou, čeho chtějí, ale nepotřebují to vytrubovat do celého světa. Ty pouze vytrubuješ, ale neděláš nic jiného. Holku nezajímáš, tak se přestaň fixovat pouze na tu jednu pouze že se na tebe usmála někde po lahvi vína.

chlochydess - *zdravi*

P.S.: Kdybys věděl, jak na ně, nemusíš se shánět po neopětovaném šuku někde v Tramtárii. Jelikož ale nevíš, jsi sám a ani tu rezavou berli nikdo neopřel. Skoč si raději na kupko, když už to s kopulací vypadá nerealizovatelně.

hodnocení

7x

Já se té ženě divím, že si s Vámi ještě vůbec píše. Z vašeho "dotazu" jasně vyplývá, že Vám jde jen a pouze o sex (za který jste ochotný obětovat i značné částky). O nějakém případném trvalém vztahu a lásce z Vaší strany očividně nemůže být řeč. Ona ve svém věku zřejmě chce vztah, založený na zcela jiných věcech, než je soulož.

Pokud nezměníte svůj přístup k ženám, budete pravděpodobně bez citového vztahu až do penze.

doplněno 30.08.24 15:20:

Ano, ten příspěvek jsem četl a právě proto mám názor, jaký mám. Pokud hledáte trvalý vztah, musíte svůj přístup k celému problému podstatně změnit.

tomas30
hodnocení

Tak jste blázen, četl jste vůbec ten příspěvek. Kdyby mi šlo jen o sex, zaplatim si na to společnici, na to mám peněz dost. Proč se asi bavím o stěhování? Žádné jednorázovky ani nevyhledávám. Už bych chtěl ve svém věku vztah. Ale ne vztah bez sexu s nějakou protivou. Fakt tyto komentáře přímo miluju….

hodnocení

5x

Já si myslím, že nemá cenu přemýšlet o tom, jaká slečna je nebo není, na to máme jen váš pohled, ale nevidíme důvod, proč to takhle slečna pojala. Já si myslím, že letní lásky jsou takové. Teplé večery plné příslibů, žádné povinnosti, odpočaté tělo i mysl. V létě, o prázdninách, má člověk udělat oltáříček a každý den poděkovat osudu za každou takovou lásku. Má si ji uložit do paměti a do srdíčka, jako něco vzácného. Třeba jako duhu. Je krásná, ale netrvá dlouho. V podstatě k ničemu není. Je jen na chvíli, kdy se nám při vzpomínce zatetelí motýli v břiše a tím to končí. *hej*Nekazte si tyhle chvíle, tyhle vzpomínky a dovolte, aby zůstaly vzpomínkami. A už vůbec ne slovy, jaké používají mužští pro chvíle, kdy se dívce dostanou do kalhotek. Je to velice degradující, pro to, co pěkného jste prožil.

hodnocení

4x
To mate taky problem najst si nejaku menej problematicku partnerku? Moj tip je, je to panna, libido ma blizke nule, ale uvedomuje si, ze by chcela vztah, pripadne decko a velmi logicky vas testuje, ci sebou nechate manipulovat (ano). Zamilovana zena za vami pride sama, zaplati si cestu a urobi vam postelne tornado. Manipulatorka s nejakym misungom v hlave urobi presne to, co ta vasa kamoska.
halamus

Přesně, líp bych to nenapsal.

km

tak tak...

bramburka

Ta slecna si s tebou pekne hraje. Nevypada to, ze by byla zamilovana. Ty mas pro ni delat vsechno, ale ona pro tebe ne. Tvoje obavy jsou opravnene. Radeji to utni, je to moc komplikovane.

kdosi
hodnocení

3x

A dokážeš si připustit, že když už ti nekonečněkrát dala jasně najevo, že teď zrovna nechce jebat s někým, koho viděla jen párkrát v životě, tak že třeba teď zrovna s tebou fakt jebat nechce?

Pokud je pro tebe to jebání tak nezbytné, tak si najdi nějakou, která taky nemyslí na nic jiného.

Nie celkom, tak 99% zien pri takom priebehu ako bol tu ma o ten sex zaujem a nerobia okolo toho tanceky a cirkusy. To neznamena, ze daju kazdemu, to znamena, ze daju max na 3 rande tomu, kto im je sympaticky.

hodnocení

3x

To je jak paní Korálková. Nechtěla by vymalovat? Ať si najde jiného sponzora, který ji bude obletovat. Otázkou ale je, co se vám každému stalo, že v tak pozdním věku ještě nemáte rodiny. To by chtělo desítky hodin po telefonu a všechno si podrobně vysvětlit. Tlačení na sex po několika schůzkách musí působit antikoncepčně.

pohanka
hodnocení

2x

Tohle nemá perspektivu.

Vztahy na dálku nemají dlouhého trvání. Neznáte se dobře, z dovolené popsala již dobře babkazov.

Na dovolené letní okouzlení.

Popis Vaší komunikace nezakládá na hezký a dlouhodobý, natož doživotní vztah.

Hledejte si mladší. U 30 leté nevidím vstřícnost, tam je nějaká chyba. Co trošku vadí nyní, tak časem přeroste v nepřekonatelné.

Jak se říká - Kdo Tě chce, ten si Tě vyhledá.

Chybí zde vzájemné poznávání a to jeden společný víkend nezajistí.

Jestliže už nyní spekuluje ohledně peněz a placení, tak to pozdějí bude jenom horší.

Já bych pozvala chlapa k sobě a když není kde přespat, tak bych sama zajistila a zaplatila přenocování v hotelu.

Vztah musí být vyvážený.

Jestliže by Vás měla opravdu ráda = hormony, tak by po třetí schůzce sama iniciovala společnou noc. 30 musí být v sexu trošku nadržená, ne?

mll
hodnocení

0x

Proboha kde je v čechách 500 kilometrová vzdálenost. Dyť naše republika má 600 kilometrů na šířku a 400 na výšku. Od Chebu do Hranic na Moravě je to 542 tarifních kilometrů a to je jedna z nejdelších cest, kterou lze podniknout. Cena 699 pokud to stihnete v jednom dni (od 0:00 do 24:00). Jo ještě koukám na mapu Český Těšín je o trošku dál. A našlo by se několik dalších. Pak samozřejmě takové ty okliky, kdy jedete radši po hlavní trati, ale to na 500 kilometrech už tolik neudělá (to neni jako oklika celým krajem na asi 20 kilometrech z Koutů nad Desnou do Jeseníka - nevím proč, několikrát to rodiče opakovaně zkoušeli vlakem (místo autobusu) a nikdy jsme nedojeli, nejdál jsme skončili Lipová Lázně - to je pěkná oklika když se podíváte na mapu)

Nebo že by to bylo jako zpíval Mládek: "Cesty mý lásky dlouhý jsou, milou mám v Čierné na Tisou, a já mám bydliště v Aši, to jsem si zavařil kaši"to už je horší, to koukám že je přes 1000 kilometrů a minimálně na 15 hodin dneska (v době kdy to zpíval Mládek to možná bylo na celý den nebo na letadlo).

Každopádně že jí ani nestojíte za jízdenku, to je docela podezřelé.

doplněno 30.08.24 13:32:

Schválně zkouším osrm a z neodlehlejších cípů východ-západ jsem dostal cca 630 kilometrů

map.project-osrm.org/...

ale třeba do Bratislavy je to jen 550 a podobně do Vídně

map.project-osrm.org/...

map.project-osrm.org/...

Jak je naše republika kulatá, tak ani nejde najít nějakou úhlopříčku, protože to by bylo třeba Lipsko-Budapešť a i to je jen 775 kilometrů

kdosi

Na druhou stranu - uvaž jak moc by ses hnal do toho, jezdit za někým, s kým ještě šukat nechceš, minule jsi mu to jasně řekl aspoň miliónkrát a on stejně nedal pokoj a navíc si je jist, že není možné, aby jste spali v jednom pokoji a on tě neošukal. Poženeš se do toho jezdit za mím přez půl republiky tam, kde bude mít jasně převahu a ty nebudeš mít ústupovou cestu? Já ne.

mraf
hodnocení

0x

Nějak nemáte viditelný společný zájem, zdá se mi. Takové názory sluší spíše vyspělému puberťákovi, ale jestli je vám (oběma) 30...? Na té dovolené jste byli každý za své, že?

Rada: Tak ji příští léto pozvěte na dovolenkovou romantiku luxusni-dovolena.cz/...

Snažíte se asi vystupovat jako mírný Macho, Klausovy děti už jsou takové. Jestli si to uvědomila, nedivte se, že slečna Pěkná váhá. Po roce "vztahu"(nebo i dřív) totiž bez výčitek prchnete, může se zdát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]