Dobrý den mám dotaz ohledně mobilního operátora.Rok jsem byl u T mobilu nechal se zlákat nabídkama,které se nakonec dost prodražily.Tak jsem se rozhodl přejít k Vodafonu kde je to o dost levnější.Ale,je zřejmý že, T-Mobile si bude účtovat různé poplatky za předčasné ukončení smlouvy.V případě že,by se jednalo o vyšší částku lze se sníma domluvit na splátkách,nebo můžu jim napsat svůj návrh a svévolně splácet dle svých možností.Předem děkuji za radu.
Vodafon je dobrý pro cestovatele. Kdekoliv na světě, pokud jsem připojený na WiFi, tak mohu telefonovat za stejných podmínek jako doma. Tohle O2 ani TMO (české) nedovolují.
Kdyz uz jsi u nich rok, tak smlouvu muzes ukoncit kdykoliv a zadne pokuty ani poplatky si uctovat nesmi! Jedine co muzou chtit je doplatit "zvyhodnene" zarizeni, pokud sis nejake vzal. Fascinuje me, ze to tu nikdo nevi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.