Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluju milence

Od: ev odpovědí: 41 změna:
Dobrý den jsem dloudobě vdaná před rokem jsem poznala milence a bezhlavě jsem se do něj zamilovala bohužel manžel na to přišel že někoho mám naštěstí neví že ho miluju vůbec nevím co mám dělat manžel se mnou zůstal ale já nic necítím je mi to hrozně líto při sexu si představuju jeho abych byla vůbec schopná milování nechci rozbíjet rodinu ale nevím jak dlouho takhle dokážu žít. Bohužel milenec je zadaný takže k němu jít nemůžu.

41 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

14x
Jak jednoduché.
Oba příznate barvu, půjdete do rozvodu (rozchodu)
No a sestěhujete se k sobe.
No a tak to budete dělat stále dokola a dokola, až nakonec zůstanete sama.

liska5
hodnocení

8x

Jak zůstanete oba milenci sami sobě, tak tato realita Vás zchladí, hormony poklesnou a teprv nastanou problémy. Ono být manželem v domácnosti se zaběhaným provozem a milencem v tajných exkluzivních podmínkách, to je něco zcela jiného. Navíc chlapi se obecně neradi rozvádějí. Jakmile podáte návrh na rozvod, milenec začne couvat. On totéž zpravidla neprovede. Na to je mu doma dobře, přece nepůjde do nejistoty s revoltujícím puberťákem.. Jemu tahle situace vyhovuje. Když se to ale u Vás provalilo, musíte jednat Vy. Musíte říct, jak si to dál představujete. Jestli Vás manžel miluje, dejte si pauzu, poradnu a začít znova a jinak.

hodnocení

7x
Ruplo vám prostě v kouli to se stává
Řeknu to asi tak než uděláte nákou životní kravinu zkuste si milence pořádně prolustrovat co je zač
Nejdúležitější je jestli nemá dluhy exekuce trvali bydleni na úřadě jestli případně platí alimenty jakou má práci jestli jí vúbec má jestli extra nechlasta nežarlí neni psychopat jestli má vúbec nákej svúj vlastní majetek atd
Vono si hezky zašukat je krásná věc ale a to mi věřte to neni na věky a jen stim se žít nedá
Prostě zapojte poslední zbytky rozumu a začněte reálně přemejšlet zvláště jestli už nejste nejmladší
Vono spálit všechny mosty de hodně rychle ale co pak a co když vam to vydrží třeba jen púl roku co potom?
hustler

Milenec je zadaný, vždyť to píše, proč by ho lustrovala :))

Ona se s manželem nudila, neumí mu to říci, ztratila k němu přitažlivost...

Jeden život je na celoživotní partnerství dlouhý, není to přirozené zůstávat spolu celý život, u většiny lidí kde se to povede, je to pohodlnost nebo ekonomická závislost.

Ona radu ani nechci, jenom se chce vypovídat :) Podle všeho je na něm ekonomicky závislá, resp. ten chlap vydělává pořád víc než ona, čtu to z toho jak to píše.

caaarl
hodnocení

6x

Není normální mít milence. Poslední dobou mi přijde, že to začíná být standard a je mi z toho zle. Je to od vás nefér a lituji vašeho manžela. Pokud to ve vztahu funguje, tak není důvod si nějakého hledat, pokud to nefunguje, dá se to řešit několika způsoby (existují poradny, nebo plno rad, co zkusit, aby se to mezi dvěma lidmi obnovilo), pokud to nikdo řešit nechce, nebo nic nepomáhá, tak je na pořadu dne rozchod. Pokud ani rozchod není na místě, třeba kvůli moc malým dětem, tak jsou tady dvě poslední možnosti, a to buďto:

Smířit se s tím, ale být si dál věrní a zůstat spolu dokud děti nevyletí z hnízda. Co bude pak je na vás.

Nesmířit se s tím, ale oba si přiznat situaci, že jste spolu jen kvůli dětem a že od teď se bude jednat o volný vztah, kdy si oba můžete najít milence. Nic se doma měnit nebude, to jestli si někdo někoho najde nebo ne už je na každém, ale oba budou vědět, jak se situace má. Důležité je probrat tohle narovinu z očí do očí a ne nějaké náznaky a podobné hovadiny.

Lhát ale nějakému člověku, obzvláště svému partnerovi, že je vše ok, smát se na něj, dělat jako že nic a za jeho zády se nechat líbat a klátit cizím chlapem, a pak doma s těmi samými ústy a tou samou **** mít sex se svým mužem, to je na poblití. Jak by bylo vám kdybyste byla na jeho místě a tohle jste zjistila? (I když... pokud líbáte něčího manžela, asi je vám jasné, co dělá doma se svou manželkou, takže vám to asi nevadí.) Jak se na sebe můžete podívat každé ráno do zrcadla s vědomím, že ten chlap co je vedle je vám věrný, miluje vás a věří vám, vy děláte tohle a on o tom nemá ani tušení? Lež z milosti je pořád lež. V tomto případě i nechutná sobecká lež. Já tohle prostě nepochopím a odsuzuji to, pro mě je něco takového nemyslitelné, stát se může lecos, ale určitě bych nejednal jako vy, to vím zcela jistě.

pohanka
hodnocení

5x

Užijte si, ale vždy se vraťte domů.

To co nyní prožíváte, to jsou hormony.

A je to jako droga. Proto je těžké přestat. Ale věřte, že se jednou vyčerpají. S klesající tendencí. Někdo píše, že tak za dva roky, nebo tři.

Mě to trvalo 6 let. Je to krásné období i když velice bolestivé.

-------------

I když budete lhát, tak se snažte udržet svoji původní rodinu. Opatrně se slovy a pravdivým přiznáním. Vezměte si papír a tam raději napište pravdu (poté schovat, nebo vyhodit, případně spálit. Manžel stejně nepochopí hloubku citu. Ale velice, nezapomenutelně, nevratně ho raníte. Nemusí Vám to nikdy zapomenout.

Nedělejte nevratné kroky, sama píšete, že nechcete rozbíjet rodinu. Jednou budete babička od syna a stojí za to, být společně, jedna rodina. Vlastní vnoučata = vlastní prarodiče.

runner2
Krásné období?
Myslím, že člověku musí být zle ze sebe sama. Rozumím jednorázové nevěře, rozumím že lidé jdou od sebe. Ale setrvávat ve vztahu, lhát a předstírat to musí být naprosto vyčerpávající. Zamilování pomine a zbydou výčitky vůči manželovi.
caaarl

Doufám, že se vám to vrátí, abyste zakusila, jaké to je, když člověk, kterého milujete, vám lže a podvádí vás. Jste hrozný a sobecký člověk, víte o tom? Jasně, že by se na vás vykašlal kdyby o tom věděl, zvlášť když do vás dává city, energii a hlavně svůj čas, přitom vy to dáváte úplně někomu jinému.

bobann
Nevěra tu byla a je. Nemá cenu mít růžový brýle
Ale napsat, že to bylo "krásné období"
*zmateny*
smode2

Jasno ve výkladu slov a činů máme většinou jen my kluci. Ale holky si dokáží naprosto bezvadně i ryze sebestředné a bezohledné chování svými slovy skvěle omluvit, zdůvodnit, zprojektovat za normální a znárokovat (rozuměj=>"já na to mám právo"). Tedy alespoň se domnívají že to dovedou*smich*

hodnocení

2x

To je tak, ked si zacnete so "zadanym". Jemu vyhovuje, ked ma milenku, mozno je spokojny aj so sexom s manzelkou (ak vam hovori, ako spolu nespia, klame), pre neho same vyhody, vy akceptujete stav "je zadany". Ak by mal zaujem s vami zacat novy zivot, tak ho zacne. Skor ci neskor vas posle prec, bud ked sa budete domahat travenia viac casu, rozvodu alebo sa to prevali aj u neho doma. Ani jedno riesenie pre vas nie je vyhra.

p23®
hodnocení

2x

Jak naivní. Co máte dělat? Zachovat se tak, jak by se měla chovat dlouhodobě vdaná žena.

Nevážíte si toho, co máte. Manžel Vás miluje, máte syna a Vy se zamilujete do milence jako nějaká lehká děva. Buďte ráda, že Vás manžel zatím nevyhodil. Milenec Vás akorát využívá. Škoda, že jste si neužila zamlada. Pokud nechcete rozbít rodinu, tak se dle toho chovejte. Jste oba sobcí, kteří koukají jen na své blaho. Nakonec zůstanete sama.

Zamyslela bych se nad sebou a neničila bych život manželovi, synovi a ženě milence. Nedělá se to.

Zdravím.

hodnocení

2x
Tak budete sama. Rozvedete se a můžete se scházet dál a nebudete už muset nikomu lhát. Milenec to ale neudělá. Zároveň nebudete muset snášet manželský sex, když je vám proti srsti. Znám jednu, co se také zamilovala, rozvedla a byla nová svatba. Milenec mohl, teď jako manžel nemůže, pije a ještě ji bije. Kdyby se dozvěděl, že ona to teď střídá o sto šest, asi by ji zabil. Takže se má hůř než dřív a neví kudy kam. Každopádně chudák váš chlap. Asi vám hodně věřil, když za celý rok nic nepoznal. Teď to bude nosit v sobě do konce života, bylo by pro něj lepší odejít jinam, tam kde pozná lásku až do smrti, protože vám už neuvěří vůbec nic.

hodnocení

1x

Dobrý den. Je to na Vás. Zamyslete se, ujasněte si priority. Buď vkládejte veškerou energii a snahu do svého vztahu s manželem, nebo to ukončete a žijte si svým vlastním životem. Zamilovanost je krásná, ale časem pomine, takže je třeba dobře si to rozmyslet, než uděláte něco, co už nebudete třeba moci vzít zpátky...

hodnocení

1x
To mi připomíná to pořekadlo, že stará stodola nejlíp hoří.. Opravdu si ve vašem věku neumíte určit priority?

ltz
hodnocení

1x
Berte to rozumově. Milenec je jenom na chvíli a s manželem jste už dlouhodobě. Pro něj to musel být asi šok a přesto s vámi zůstává. Toho byste si měla cenit a ne milovat někoho, kdo si chce jen užít. Dokonce pišete, že milenec je zadaný. Nebo myslíte, že vás vyzve, abyste se k němu nastěhovala, že se s vámi ožení a přijme i vašeho 17 letého syna? Jak dlouho budete potom ještě do něho zamilovaná - rok, dva...

smode2
hodnocení

0x
Vůbec nezmiňujete to nejdůležitější: zda máte děti a kolik je jim let..?
ev
hodnocení

Syna v pubertě
smode2
Ten už by to asi zvládl bez větší újmy. Nicméně popřemýšlejte, nuda se vám stane dříve či později v jakémkoliv dlouhodobém vztahu a řešit to pokaždé někým novým není nejšťastnější řešení. Už pro to ubližování jiným.

hodnocení

0x
Manžel už to stejně ví,.rodina je rozbitá a syn tazatelky bude žít v polorozpadlý rodině.
Podle mě si manžel najde milenku a nebude čekat na další nevěru
doplněno 27.08.24 14:38: To už mi přijde daleko věrohodnější dotaz 17ti lety ho kluka, co tu teď dal otázku a chce jet do Afghánistánu, než tenhle pseudo výplod.
Ten kluk tam aspoň naházel spoustu faktů, čeho chce dosáhnout tou cestou.
Tohle jen tak placnutý do davu
doplněno 27.08.24 14:38: Otázka toho kluka "po stopách jedné události"
ev
hodnocení

On není jako já milenku by si nenašel na rozdíl ode mě mě miluje
Tak tomuhle nevěřím. Tohle může napsat někdo kdo je buď mimo realitu partnerských vztahů
Nebo troll
A podle stylu odpovědí toho trolla tipuju
caaarl

Boban - Podle sebe soudím tebe? Já bych si třeba milenku nikdy nehledal. Prostě vztah buďto klape, nebo ne. Když ne, dá se to řešit, nebo ne? Když ano, řeším to, zachraňuji, když ne, nemá to cenu, přichází rozchod. Jinak je to nečestné. I když čest už dnes většině mužům (i ženám) nic neříká. To je smutný fakt.

caaarl
Jen aby ta čest nebyla jednostranná. Tvoje vidění vztahu je idealismus, některým to tak opravdu funguje.
Víš co? Pokud by si našel její manžel milenku a tazatelka se to dozvěděla, možná by rychle na nějaký splašený hormony zapomněla ze strachu ztráty partnera, rozvodu, rozpadu rodiny. Zvlášť když by mu to neměla jak dokázat, ale on jo a taky by to použil u soudu jako důvod k rozvodu.
Když má jistotu zamilovaného "blbce",tak co by si nevyhodila z kopýtka, že jo...a pokud to není Troll, tak sem napsala spíš jen proto, aby odlehčila svědomí
Ať se to někomu líbí nebo ne, i partnerství je věc strategie, být dobrý herec. A kdo v tom neumí chodit,tak buď má velký štěstí na partnera, nebo prohraje(nevěry , rozchody, nejistota)
smode2

"Ten můj by si milenku nenašel" - jojo, takovejch už bylo co si tohle myslely..a pak se nestačily divit*smich*

bobann
smode2
*smich*
Přesně tak
Hele já fakt nevím jestli to myslí tazatelka vážně...i ten styl jak píše, to uvažování
Ti přísahám , že toho mileneckého vztahu tazatelka vycouvá. Z obavy rozvodu. Když tuhle slabost on vycítí, tak bude na koni a bude ji to chtít vrátit. Nakonec bude nešťastná tazatelka
liska5

Manžel nejspíš není ten typ, co by jí to chtěl vracet, ale navždy jí nebude důvěřovat. Ta pachuť zrady se jen tak nevytratí.

bobann
Zhrzenost je silná věc.
Kdyby si nenašel milenku, možná by se cítil méněcenný, že na to nemá. Tu slabost si málokdo připustí.
liska5

Jesti má manžel tu svou nevěrnici rád, tak nebude hledat milenku. On chce svou ženu.

To je taková častá pitomá rada: najdi si taky někoho...

ev
hodnocení

@dabel práci má děti má už dospělé dluhy nemá. Máte pravdu měla bych se zamyslet co má větší cenu.

ev
hodnocení

@boban tak trol opravdu nejsem
Možná ne, možná ano
Já někdy pravopisné píšu jak harant ze základky .
Ale tvůj styl psaní a sloh, způsob tvoření vět...žádná hitparáda.

ev
hodnocení

@caaarl chápu že mě odsuzujete ale opravdu mi z toho není dobře neplánovala jsem to ale prostě se to stalo zkoušela jsem si s manželem promluvit navrhnout změny ale je prostě příliš konzervativní

Manzel je prilis konzervativni? Omyl. To prave vy jste extremne radodajna rozhoďnožka a manzel tomu skutecne neni na vine. Jste zly clovek.

ev
hodnocení

@pohanka Děkuji aspoň někdo mě chápe. Pokusím se udržet rodinu a snad máte pravdu že to jsou jen hormony. Je to jako závislost zdá se mi o něm neustále na něj nemůžu přestat myslet vím jak se cítí i na dálku je to těžké popsat pro mě to dávno není jen o sexu a i on přiznal že to má stejně. Ale každý máme svůj život měla bych být vděčná za to co mám a nedělat ukvapené rozhodnutí.

není jen o sexu a i on přiznal že to má stejně.

To je typicky kalerab, ktori muzi tlacia milenkam, ak by to boal pravda, davno je rozvedeny a byvate spolu.

caaarl

Pohanka je jen další rozhoďnoška, která podvádí partnera. Vrána k vráně sedá. Udělala jste chybu, zamyslete se nad sebou, a rozmyslete si pečlivě, co teda dál chcete. Pokud si vyberete manžela, okamžitě ukončete milenecký vztah a přerušte veškerý kontakt z hodiny na hodinu. Omluvte se svému manželovi a vyhledejte manželskou poradnu, nebo se snažte přesměrovat myšlení na svého manžela, mluvit s ním. Kvůli něčemu jste ho milovala ne? Je to pryč? Změnil se? Pokud ano, řekněte mu, co vám chybí a zapracujte na tom. Vztah je o komunikaci v první řadě, ne hned konat a pak se divit, co se to vlastně stalo, co jsem to vlastně udělal/a? Hlavně upřímnost a nelhat si, to je naprostý základ každého pevného vztahu, mluvit spolu o tom co vás trápí a ne čekat, že vám to nějakým záhadným způsobem vyčte z mysli. Nevyčte. Co neřeknete napřímo do očí, neví. To platí většinou oboustraně.

Tak nejenom Pohanka má ráda sex, takže nesuďte. V mnoha vztazích jeden nemá o sex zájem, zatímco druhý ano a co teď, když neexistuje ani kompromis. Také jsou vztahy, kdy chlap řekne ženě, někoho si najdi, ale ať to nevím. Pak jsou všichni spokojení a vše funguje jak má. A to je dost výrazný rozdíl od toho, když má žena doma vše včetně sexu, ale má potřebu mít dalšího milence nebo i víc než jen jednoho. A jsou i takové, které vystřídají dvacet chlapů za rok a chlap se potom diví, proč má kapavku nebo ho pálí penis a kde asi to vzal, když zasunul jen doma.
pohanka

Chlapi, jste vedle, jak ta jedle. Mohu si jenom povzdechnout - kéž by. Jsem 18 let vdovou a dnes bych chlapa brala leda aby posekal zahradu. (pobavili jste mě)

6 let trvala moje nenaplněná láska tzv. limerence. Paní mohu jenom závidět.

Proto jsem psal nesuďte, když neznáme okolnosti.

hodnocení

0x

Dobry den. Pekne jste to vsechno zpackala. Rodinu rozbijet nechcete, ale uz jste ji rozbila. Holt, ne vzdy se vyplati mit "zlobivou dírku". Muzete si za to samozrejme sama, tak se chovejte dospele a snasejte jakekoliv dusledky. Preji krasny zbytek dne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]