Nejste přihlášen/a.
dobrý den, v nedeli jsem byl u vody, vzdy deku postřikam repelentem, přesto večer mi začalo něco svedit v třísle takový červený flek, a ráno už bylo štípanců 8...svědí, štípance jsou tvrdé, zdá se že uprostřed je malinký výstupek jak to kouslo... není to od komára, ováda...mozna neco vlezlo do batohu který jsem měl pak na zádech, večer jsem se normálně osprchoval a ráno tolik štípanců...chtěl bych vědět co to je abych se vyvaroval preventivně v budoucnu, kožní dr mne neveme hned...
štípance jsou v podkoleni , na ruce, na boku, na pupíku, v podpaží, na stehně...samotné kousnutí jsem necítil az najednou bylo svědění...sametka podzimní, blecha, štěnice, něco jiného?
děkuji
doplňuji - vmém případě je to to že hmyz nebo roztoči kteří mne poštípali u vody tak projev byl az v noci tj pred spaním jsem mel jen jeden stipanec a ráno jich bylo asi 8, velmi svedí a je to takové tvrdé...ano ustupuje to ale rád bych zjsitil co mne štíplo, v zádném případě to nebyl komár, ovádo, mravenec... musí to být neco co samo vlezlo mezi třísla a pod paži...podle info s netu soudím na sametku podzimní, ale nejsem si jist...muze to být i jiný parazit vyskytujici se vodě atd... u vody jsem používal repelent presto to neco namne vlezlo a myslím ze to nebylo létající ale lozící...dekuji
Prosim vas, co je to za hypochondrii? K lekari se tremi stipanci od nejakeho mravence? Vy vazne myslite, ze ti lekari nemaji co na praci? Neskutecne, co si o sobe ty dnesni snehove vlocky mysli. Skandal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.