Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mne kouslo, štíplo?

Od: martinpeugeot® odpovědí: 8 změna:

dobrý den, v nedeli jsem byl u vody, vzdy deku postřikam repelentem, přesto večer mi začalo něco svedit v třísle takový červený flek, a ráno už bylo štípanců 8...svědí, štípance jsou tvrdé, zdá se že uprostřed je malinký výstupek jak to kouslo... není to od komára, ováda...mozna neco vlezlo do batohu který jsem měl pak na zádech, večer jsem se normálně osprchoval a ráno tolik štípanců...chtěl bych vědět co to je abych se vyvaroval preventivně v budoucnu, kožní dr mne neveme hned...

štípance jsou v podkoleni , na ruce, na boku, na pupíku, v podpaží, na stehně...samotné kousnutí jsem necítil az najednou bylo svědění...sametka podzimní, blecha, štěnice, něco jiného?

děkuji

Co mne kouslo, štíplo?
Co mne kouslo, štíplo? #2
Co mne kouslo, štíplo? #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

1x

zřejmě jste hypochondr. čemu pomůže, když budete vědět co vás kouslo? prostě vás něco kouslo, asi v noci doma, teď vás to svědí, za pár dní už nebude, tečka.

to je furt dokola tady dotazy, co mě kouslo, co mě kouslo...

jednou prvždy HMYZ!

jkj
hodnocení

1x

netuším, co Vás štíplo, ale je naprosto obvyklé, že ty štípance začnou svědit až večer, nebo v noci. Příště to mázněte nějakou mastí na štípance a máte klid

hodnocení

doplňuji - vmém případě je to to že hmyz nebo roztoči kteří mne poštípali u vody tak projev byl az v noci tj pred spaním jsem mel jen jeden stipanec a ráno jich bylo asi 8, velmi svedí a je to takové tvrdé...ano ustupuje to ale rád bych zjsitil co mne štíplo, v zádném případě to nebyl komár, ovádo, mravenec... musí to být neco co samo vlezlo mezi třísla a pod paži...podle info s netu soudím na sametku podzimní, ale nejsem si jist...muze to být i jiný parazit vyskytujici se vodě atd... u vody jsem používal repelent presto to neco namne vlezlo a myslím ze to nebylo létající ale lozící...dekuji

hodnocení

0x

Prosim vas, co je to za hypochondrii? K lekari se tremi stipanci od nejakeho mravence? Vy vazne myslite, ze ti lekari nemaji co na praci? Neskutecne, co si o sobe ty dnesni snehove vlocky mysli. Skandal.

hodnocení

psal ze to není mravenec ani komár vosa ovád... nic takového, pokud nevíte, nekomentujte... a pčetěte si na co se ptám..děkuji...

Prectete si vyznam slova hypochondr. Tam vidim mnohem vetsi problem, nez dva blbe kousance.

hodnocení

0x
Kouslo? Takže už kouslo a je to, zpětně zabránit se tomu nedá, smrtelný to evidentně nebylo ... Za
2 dny to zmizí, když to nerozskrabes Dělám celý dny venku v zeleni, v posteli se mnou spí pejsek, prekvapilo by mě, pokud by mi některej den pár takových kousancu nepřibylo.

borovice
hodnocení

0x
Dobrý den. Toto je laická poradna. A ani odborníci z řad entomogů si netroufají určovat původce jakéhokoliv kousnutí.
doplněno 28.08.24 16:34: *entomologů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]