Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ako odstrániť žuvačku zo sedačky v aute?

Od: kalion odpovědí: 5 změna:
Dobrý deň, chcel by som vás pekne poprosiť či by mi niekto nevedel poradiť ako odstraniť prilepenú žuvačku zo sedačky v aute. Neviem jestli to vôbec nejako pôjde dole. Ďakujem za každú dobrú radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Kostky ledu, do igeliťáku, zmrazit žuvačku a odloupnout.

hodnocení

3x
Koupit mrazíci sprej
eneos.cz/...

trtr
hodnocení

2x

Zdravím, zmrazit a vydrolit. Šlo by použít možná i sprej na čištění PC, když jej otočíte, tak místo vzduchu jde ven jen kapalný plyn a místo zmrazí.

hodnocení

2x

Jak píše p. Milan, zmrazit a odloupnout. Pokud něco zůstane na potahu, tak by to mělo jít odstranit nějakým ředidlem, nejlépe asi nitroředidlem. Flek navlhčit ředidlem a čistit suchým flanelovým hadříkem, aby se narušená hmota žvýkačky nasála do hadříku, v případě potřeby opakovat.

hodnocení

0x
Se žvýkačkou konkrétně zkušenost nemám, ale když potřebuju něco omrazit, používám kapalný CO2, se kterým jsem léta pracoval a mám ho k dispozici v malých tlakových lahvích, takže je to pro mě nejsnazší způsob. Co je vlastně za náplň v těch mrazících sprejích? CO2 to kvůli tlaku určitě nebude a chladicí média jsou zase hořlavý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]