Dobrý deň, chcel by som vás pekne poprosiť či by mi niekto nevedel poradiť ako odstraniť prilepenú žuvačku zo sedačky v aute. Neviem jestli to vôbec nejako pôjde dole. Ďakujem za každú dobrú radu.
Jak píše p. Milan, zmrazit a odloupnout. Pokud něco zůstane na potahu, tak by to mělo jít odstranit nějakým ředidlem, nejlépe asi nitroředidlem. Flek navlhčit ředidlem a čistit suchým flanelovým hadříkem, aby se narušená hmota žvýkačky nasála do hadříku, v případě potřeby opakovat.
Se žvýkačkou konkrétně zkušenost nemám, ale když potřebuju něco omrazit, používám kapalný CO2, se kterým jsem léta pracoval a mám ho k dispozici v malých tlakových lahvích, takže je to pro mě nejsnazší způsob. Co je vlastně za náplň v těch mrazících sprejích? CO2 to kvůli tlaku určitě nebude a chladicí média jsou zase hořlavý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.