Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má smysl schovávat látkové roušky?

Od: milanp® odpovědí: 12 změna:

Mám doma z období covidu látkové roušky. Schovávat je?

Kdyby se pandemie vrátila, účinější jsou přece respirátory, případně roušky na jedno použití ...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x
A proč né, prostě je použijete při nachlazení.
Budete mít dobrý pocit že nikoho nenakazite.

ben®
hodnocení

8x
Dobrý den, také mám doma dvě zcela nové a dosud nerozbalené. Já si je nechám, protože "chleba nežerou", místo nezabírají a jak se říká, tak jeden nikdy neví, co a kdy bude honem potřebovat. Zdravím!
P.S. Tak pardon, já mám dva respirátory. Ovšem, platí napsané, t.j. ponechám si je.

riva
hodnocení

7x

Snad pro potomky jako připomínku doby pandemie.

mathew
hodnocení

1x
Klidně si je nechte. Smrtící pandemie je v podstatě v každém století a v tomhle ještě nebyla. Navíc se to docela hodí i při výbuchu sopky, která už taky dlouho nebouchla...

kdosi
hodnocení

1x

Já bych je schovával (teda, já je taky schovávám).

Nikdy nevíte, kdy je budete potřebovat. Třeba při broušení parket, nebo při čemkoli jiném, kde si budete chtít chránit dýchací cesty.

makk
hodnocení

1x

Pokud by něco zase nastalo, tak rovnou nařídí certifikované roušky, takže látkové, doma šité vám budou nanic.

abdul
hodnocení

0x

Byli k prdu a budou k prdu proti jakékoliv pandemii. Hodí se ale na prach při skládání uhlí a nebo proušení. Viděli ste někdy člověka s ochranou proti nakažlivým nemocem? Set obsahuje i kyslíkovou láhev.

To stěma rouškama mi připomělo ten díl south parku "skrčit se a přikrýt" ...

Byli k prdu****proto je nosili po celém světě..

Nosili je proto, že to říkali v televizi a psali na internetech ... A někteří je nosili i dlouho bez praní, to už věřím že bylo vyloženě kontraproduktivní, takže kromě pár situací na začátku, kdy bych se bez ní někam nedostal, jsem si otužoval imunitu přirozeně. Ale tím se nechci přít, nebo někomu vyvracet jeho názor.
abdul

Byli k prdu a nemá smysl se hádat se slabomyslnými ...

proto se s Vámi nikdo nehádá?

cobyl
hodnocení

0x

Jakou vzpomínku pokud ráčíte. To záleží, jestli vládá pandemii vrátí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rouška

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]