Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Způsobuje nealkoholické pivo pivní břicho?

Od: br odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer, jelikož v poslední době více popíjím nealkoholické pivo, tak bych se chtěl zeptat, zda může způsobit pivní břicho, stejně, jako pivo alkoholické?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano, ale pomaleji.
Polovina cukru, sacharidů, atd..., než v klasické pivu.
Takže asi o půlku pomaleji.

ch
hodnocení

0x

Použij kalorické tabulky a uvidíš, jaký to pívo má kaloricky příjem, ne nadarmo se říká, že pivo je tekutý chleba.

Pivo, alkohol obecně, to má velmi mnoho kalorií, proto alkáči téměř nepotřebuji jíst, stačí im chlast

Břuch nezpůsobuje pití piva, ale Surplus, Neboli přebytek energie, kterou do sebe láduješ

pavlik

Jenže v nealko pivu, jaksi chybí ty kalorie z alkoholu. Já osobně neznám nikoho, kdo by vypil několik litrů nealko piva denně, aby mu z toho rostlo břicho. Pochybuju, že vůbec někdo takový existuje.

hodnocení

0x

Ono to ani tak není jen obsahem alkoholu, ale i množstvím, kolik piva vypijete. Když budete pít maximálně 1 běžné pivo po večeři a budete se dostatečně hýbat, břicho Vám nenaroste. Když jich vypijete denně 5 až 10 a z hospody nevylezete, přes břicho po čase nedohlédnete na zem. Takových chlapů pár znám, ale neznám ani jednoho, kdo by dokázal denně vypít víc, než 1 nealko poivo *smich*.

jendad
hodnocení

0x

Dobře to popsali předchozí příspěvky . Ale za prvé , nealka nevypijete tolik . Já si dám normální piva a pil bych další . Ale dám si jedno nealko a už su plnej a další už nechci . Běžné pivo má stejný efekt jak coca cola , kdy to podporuje chut na další .

Za druhé v běžném alkohol pivu je hodně energie . Normálně by játra zpacovávali běžné cukry , tuky , ale když pijete alkoholické tak se soustředí na alkohol a cukry a tuky tělo nezpracovává a ty se tak ukládají do špeku . U nealkopiva chybí ten alkohol a metabolismus muže zpracovávat ty tuky a cukry . Ale čeho je moc , toho je příliš a pokud se budete nalejvat jak žába , tak se to logicky projeví :)

hodnocení

0x

Když jich dáš denně deset tak určitě ano...

halamus
hodnocení

0x

Co tu nezaznělo, běžné pivo podporuje chuť k jídlu. Takře alkohol plus sacharidy plus zvýšená chuť k jídlu udělají své.

Přiznávám se, že nevím, jak je to u nealko piva.

pavlik
Protože jsem, ze zdravotních důvodů, téměř přestal pít alkoholické nápoje, tak mohu zcela jistě říct, že tu chuť na jídlo, nebo na další napití, způsobuje vlastní alkohol.
Já pivo téměř nepiju, jen na večírcích a to párkrát do roka, jiný alkohol ještě mnohem méně. Můžu říct, že chuť k jídlu pivem nesouvisí. Já prostě sežeru všechno, i bez piva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]