Nejste přihlášen/a.
Zdravím,čas od času mi otečou oči,pod očima mám červené fleky,které pálí .,štípou,svědí,na alergikologii mi nic vážného nenašli,čím to je?že by psychika?Mám pocit spáleného pod očima.díky
Asi se zeptám blbě, ale na očním jste byl/-a? Já pracuji před počítačem a tohle se mi dřív čas od času stávalo taky. Oční diagnostikovala zánět spojivek - bohužel už v chronickém stádiu No ale dala mi kapky a taky od té doby dbám více na oční hygienu a situace se velmi zlepšila. Ještě k tomu zánětu - bývá spojen s takovým nepěkným, "mazlavým" výtokem z očí, ale ne nutně vždy - mně třeba jenom svědila víčka a kůže pod očima. A jak už řekly kolegyně, on to může být i sprcháč, krém, stíny, řasenka, ale i pudr...cokoliv z make-upu, šampon, který když smýváte, teče i po obličeji... Taky to může být reakce na jídlo... Možností je bezpočet, zkuste vysledovat, jestli není mezi těmi momenty, kdy Vás oči svědí, nějaká souvislost a od toho by se pak dalo odpíchnout dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.