Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednorázové cigarety z Číny

Od: adamv odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, můžu v Číně nakoupit jednorázové cigarety (vapo) a prodáváš zde v Česku? Popřípadě jak to danit atd. Všiml jsem si, že teď nějaké jednorázové cigarety už mají svůj kolek, tak se raději ptám

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
Teoreticky muzes. A az zjistis, kolik bys toho musel splnit, rychle te podobne napady prejdou.
adamv
hodnocení

Co je vše potřeba
re4zon
Myslis, ze ti tohle nekdo bude rikat zdarma? Zacit muzes zakonem o potravinach, zakonem o spotrebni dani, zakonem o dph atd. Predpokladam, ze minimalne zivnost uz mas a ucetnictvi taky vedes.
lmgify

Z hlavní stránky úřadu se eventuálně proklikáš mj. sem, ale jsou tam i další stránky s informacemi.

Pro prodej pak ještě další zákonná nařízení.

hodnocení

2x

Váš nápad sa týka oblastí,kde sú spotrebné dane a kontrola od colných a daňových orgánov. Toto je oblasť podnikania skúsenných ľudí v oboru alebo v podsvietiu.

hodnocení

1x
Nechci vám do toho kecat, ale pokud projde zdravotní vyhláška o vapingu, tak to bude konec vapingu v Česku.
re4zon
Nebude, ale konec obchodu s nim ano. A bude to hlavne dukaz o tom, ze uplatit jde kohokoliv. Ktera firma to dela napsat nemuzu, ale kazdy to vi.
Proč né?
Vždyť paní Mudr Kralikova to pojmenovala docela přesně.
Stačí kouknout na video od Noida a jeho rozhovor s ní.
re4zon
Protoze nechci resit zalobu za poskozeni "dobreho jmena" or nekoho, kdo umi uplacet politiky i autory vedeckych studii. Jestli je to to video co myslim, tak to je stare nekolik let a rozhodne tam nemluvi o tom o cem ja tady pisu. Ze je cilem tlacit vice skodlive predrazene svinstvo na ukor mene skodliveho levnejsiho vapingu je jasne kazdemu s pulkou mozku, k tomu pani Kralikovou nepotrebuje ;)
Staré pár dní, taky ho tu dávat nebudu.
Je na jeho YouTube
Já.mluvim o poslední vyhlášce ministerstva zdravotnictví.
Zákaz ochucených, šedé krabičky,atd...,

hodnocení

1x

Najdi si na netu tiskopisy na placení daní. Máš všechno, co po tobě chtějí? Všechno, čím musíš daně doložit? *alene* Aďošku, víš, že Al Capona dostali ne za zločiny, ale za krácení daní?! Tak pozor! Velký pozor na finančáky!

doplněno 23.08.24 08:55:

Zase si musím rýpnout, možná, úplně vedle. Kdysi jsem se ptala na nějakého člověka, tátu dítěte z mé třídy. Bylo mi řečeno: Je to takový blbeček v teplákách, ve značkových botách a s mobilem. Prodává sračky. *alene* Řekni, jsi takoivý blbeček, že se tak degraduješ pro pár peněz? Neblázmi! Opravdu to máš zapotřebí?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]