Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Prosím o radu lidi, kteří mají dobrou zkušenost s ortézou na koleno. Značku, výrobce? Info potřebuji pro velmi silnou paní s artrozou 2.stupně, chodí o berlích. Lékař jí prodal ortézu nasouvací, prý ji nesedí, nefokáže ji natáhnout. Existují i ortézy, které se dají i na kalhoty a fixují se suchými zipy. Je to dobré? Nevyznám se v tom. Děkuji id.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
pb®
2x
Zdravotní pomůcku předepisuje lékař a vydává ji zdravotnický personál vyškolený na prodej zdravotních pomůcek, který pacienta změří a vybere mezi různými výrobci tu, která bude sedět. Pokud je to prodej od oka, pak pomůcka nesedí a tudíž neplní svoji funkci, to ostatně už paní zjistila.
0x
Já od lékaře dostal jen papír a s tím jsem šel do sanomed.cz/... kde mi dali vyzkoušet několik velikostí, já se v tom prošel a vybral co mě neškrtí a ani nepadá.
maky®
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]