Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude zájezd do Egypta v září příjemnější bez veder

Od: nausova odpovědí: 7 změna:
Chtěli bychom zkusit destinaci Egypt na týdenní dovolenou s malými dětmi oblast Marsa Alam v polovině září.V červenci a v srpnu jsme si netroufli protože jsou tam extrémně vysoké teploty jak nám paní v CK říkala. Myslíte že s koncem léta kdy děti jdou do školy s blížícím se podzimem tam budou teploty tak akorát okolo 25°C a moře trochu už osvěžující?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plavest
hodnocení

4x

Počasí stejné jako v červenci a srpnu. Let je dlouhý, 4,5 hodiny, pro děti velmi nepříjemné, brečí v letadle, protože musí jen sedět. Nedávno jsme odlétali, malé dítě usnulo. Letuška byla nekompromisní, rodiče museli díě vzbudit a posadit aby ho mohli připásat. S úsměvem řekla rodičům, pokud neudělají o co je žádá, letadlo neodletí.A nezlobte se, ale malé děti bych do Egypta nebrala.Už jste tam byli? Průjem chytne každý. Jistě se ted budou někteří kasat, že oni ho nechytli. Tak ať neříkají hop. Moje kamarádka tam jezdí 4x ročně a říkala totéž. Až skončila na kapačkách.

km
hodnocení

1x

"teploty tak akorát okolo 25°C"
Tak to ani náhodu, takový teploty budou možná u nás.

Ale faraonova pomsta tam čeká určitě. *smich*

Já bych tam nejel ani kdyby mi zaplatili.

hodnocení

1x

V září tak do Řecka a i tam může ještě být nepříjemně vedro, pokud jej špatně snášíte.

hodnocení

0x

25 tam bude spis tak v prosinci viz.
fischer.cz/...

byli jsme v lednu v dubaji a misto prumernych 25stupnu tam bylo 35 :D

hodnocení

0x
Teplo bude stejné ale nenechte se odradit, jezdí tam hodně lidí s dětmi a všichni to zvládnou. Jestli vám to nevyhovuje, tak potom tedy až v zimě, na koupání to sice už tak nebude a navíc je tam brzy tma.
hujerml

A opičí neštovice!

21.08.24 16:07
Máte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]