Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pozvat holku na druhé rande přes volání?

Od: matejosk odpovědí: 10 změna:

Měl bych tu jednoduchou otázku: jak zvládnout hovor s holkou, se kterou jsem už včera byl na svém premiérovém rande a nyní ji chci přes telefon pozvat na druhé? Chci, aby ten hovor měl 5-10 minut a abych to přes ten hovor nepodělal. S holkou jsme si jinak mega sedli a 2x jsme se obejmuli. Holka vykazuje všechny znaky zájmu a je vidět že má velký zájem. Přes zprávy a osobně to umím, přes hovor jsem to dělal jednou a moc mi to nešlo. Nějaké tipy o čem se bavit nebo jak? Napadá mě se obecně zeptat jak se ji daří a na to navázat něčím a pak jít rovnou na věc. S tím že holka ví o tom že ji budu volat. Děkuji mnohokrát. Máme v plánu jít na celodenní výlet do přírody. Předtím jsme byli 3 a půl hodiny ve městě (5 km procházka a kavárna, pak doprovod na nádraží, kde jela domů)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Prilis to riesite a prilis tlacite na pilu. Vcera bolo rande, zrejme si pisete spravy, tak uplne staci pokracovat vymenou par sprav denne a volat s odstupom par dni. Ziadne vopred vypracovane scenare a meranie casu, kolko ma hovor trvat. Uplne staci povedat, ze mate napad ist tam a tam do prirody a potesilo by vas, keby sa pridala. To je cele.

obs

Nepsat žádné zprávy, to je neefektivni.

Leda že chce být její kamarád a její vrba místo jejich kamarádek :-D

Tak zase ked si doteraz pisali spravy, bolo by divne s tym uplne prestat a zacat len volat.

obs

Kolik ti je? Ty jsi s holkama píšeš nebo telefonuješ A baví tě to? Víc než živé rande?

matejosk
hodnocení

Myslím, že se to docela hodí, poněvadž už 5 minut po konci rande mi psala (hned co jsem odešel od vlaku pryč v podstatě), že to bylo dneska fajn. Do toho se mě sama v čas srazu ptala, jestli jsem nezapomněl a furt se vyptávala spoustu dnů dopředu, co budeme dělat atd. Enormní zájem a jediné co ji na mě vadí je to, že jsem méně rozhodný. Že jsem spíš takový opatrnější a až příliš chodím kolem horké kaše neřeknu nebo neudělám to hned. Takže ji prostě zavolám a bude. Ideálně bych chtěl dneska, aby to už bylo vyřešený a měl jsem pár dnů klid (a taky proto, protože sama na to jde hodně rychle), ale uvidíme, jak to dopadne, jestli bude mt čas atd. Těch 30 s je velice dobrý nápad, to určitě použiju a jsem rád že vlastně stačí říct jen pojď tam a tam a je to. Hledal jsem v tom bůhvijaké složitosti a ono je to vlastně úplně primitivní.

matejosk
hodnocení

Já holku nehledám. My jsme se potkali čirou náhodou na Tiktoku, kde hledala lidi co by s ní chodili do přírody a stanovat .Psalo tam dalších cca 3 500 teenagerů z celého světa a já napsal pod její komentář že jsem taky z jejího kraje. Tak mi napsala ať ji napíšu a tam to začalo. Nikoho jsem nehledal. Předtím jsem to trochu zkoušel (3-4 měsíce zpátky), ale absolutně bez efektu, promarněný čas. A to jsem cíleně hledal. Je mi 17, holce je 16. Je přesně o rok a půl mladší.

obs

Přesně tak, holka se nesmí nudit, musí být překvapovaná a chce rozhodného chlapa, Žádného ustrašeného blbečka co se jí bude ptát jestli nechce jít tam nebo onam :) chlap vede.

Zkrátka nesmíš si s ní povídat po telefonu dost dlouho protože bys mohl uspokojit její potřeby už po telefonu, záleží jak moc je nadržená :)

bramburka

Normalne ji zavolej a urci cas a misto setkani. Rekni, kam asi pujdete a aby si vzala batoh, piti a mozna i plavky. Trasu musis mit samozrejme vymyslenou, treba i s nejakou zajimavosti po ceste, obcerstvenim apod. Jinak nech plynout rec. Myslim, ze ona se o to postara sama.
Tak hlavne, at vam ten vylet vyjde! *palec2*

obs
hodnocení

4x

Na co 10 min.? Žádný povídání, prostě jenom řekneš kdy a kde se sejdete, 30 s stačí :) Leda že by jsi chtěl po videu nebo telefonu vysvětlovat, jaký si má vzít vybavení na to rande do lesa nebo do hor :) Jako jestli to nejde jinam, no tak pod stan OK ale není to moc prakticky na druhý rande

Musíš to mít dobře logisticky promyšlený, Ne aby jsi pozval někam blízko jejího bydliště, a pak půjdete kam jako k tobě, 90% přípravy 10% akce, platí i v tomto...

hodnocení

4x

Bóže, kam ten svět spěje?!*zed* Lidstvo asi brzo vyhyne.

"Čau, chtěl bych Tě zase vidět. Co děláš zítra? ...tak jo, budu čekat ve 4 na náměstí. Těším se na tebe."

Záležitost na pár (možná desítek) vteřin. Desetiminutovým rozhovorem jí akorát otrávíš *blee*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]