A já chci jet o víkendu na výlet. Mám jet do Pardubic nebo do Českých Budějovic?
Nepíšeš nic o sobě, třeba jestli je ti deset nebo padesát. A jestli chceš oslovit jakoukoliv co potkáš nebo jestli máš na mysli jednu konkrétní co ji každý den potkáváš když jdeš do školy.
Jak? Jedině slušností. Pustit dívku do tramvaje, usmát se a pod. Je ale lepší se soustředit na seznamování na různých akcích, kterých je v letních měsících dostatek.
Tam to asi dívky spíše očekávají, než oslovení v rychlosti na ulici.
Buď si zaplatíš kurz, kde ti to ukážou v realitě, A máš šanci třeba už po 10. oslovení anebo studuj desítky hodin spoustu materiálu a zkoušej naslepo. To budou vyšší desítky než bude nějaký úspěch
Moje žena taky dokáže banalitu na jednu větu řešit v telefonu pět minut. Holce na tobě vadí nerozhodnost a ty to ze sebe chceš soukat pět minut?Zjisti zájem, navrhni či dolaď kdy a kde a nazdar...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.