Dobrý den , už delší dobu piju..občas napíši úplně na sračky moji šéfovi která to naštěstí neřeší..k mojí prakticky lékařce chodí celá rodina...bojím se jí cokoliv říct. Co myslíte vy.? doplněno 19.08.24 22:01: Kvůli alkoholu mě vyhodily z práce v únoru zkolabovala jsem...jen doktorům jsem nic neřekla...než jsem šla do práce měla jsem tři Gambrinus 12 pak dvě karafi vína...to bylo odpoledne...kolem 14:00 jsem šla do práce...celí úsek jsem skoro udělala a večer kolem 8 zkolabovala..odvezla mě sanita
Čeho se bojíte? Je celkem jedno, jestli je lékař "rodinný", nebo úplně cizí. Pokud Vás totálně opilou musela odvážet z pracoviště sanitka, už o tom stejně celé město ví. Takže se co nejdřív obraťte na protialkoholní oddělení, nebo navštivte jakéhokoliv praktického lékaře a on Vám na tu odvykací léčbu dá doporučení.
Ja si myslim, ze nemate dost snahy dostat sa zo zavislosti a ako kazdy zavislak si hladate dovod, preco to nejde. Obcas si problem uvedomite, ale realne s nim nic nerobite.
Je uplne jedno, ci ste z maleho alebo velkeho mesta, chodte sa liecit.
Dobrý den, já si myslím, že je z Vás troska, která popíjí v ústraní doma (což je pro alkoholičky typické), rodina, doktoři (a zřejmě i celé městečko) to ví/vidí a jen Vy si myslíte, že to máte pod kontrolou, resp. že na veřejnosti vypadáte skvělé a střízlivě. Jste na cestě do pekla - abstinent už nebudete nikdy, ale pokud se vyléčíte (v "odmašťovně"), tak máte ještě šanci stihnout býti do konce života abstinujícím alkoholikem (a s tím se dá žít docela dobře viz např. herečka Holubová). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.