Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alkoholismus rodinná lékařka

Od: elizabeth odpovědí: 8 změna:
Dobrý den , už delší dobu piju..občas napíši úplně na sračky moji šéfovi která to naštěstí neřeší..k mojí prakticky lékařce chodí celá rodina...bojím se jí cokoliv říct. Co myslíte vy.?
doplněno 19.08.24 22:01: Kvůli alkoholu mě vyhodily z práce v únoru zkolabovala jsem...jen doktorům jsem nic neřekla...než jsem šla do práce měla jsem tři Gambrinus 12 pak dvě karafi vína...to bylo odpoledne...kolem 14:00 jsem šla do práce...celí úsek jsem skoro udělala a večer kolem 8 zkolabovala..odvezla mě sanita

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Lékař ač rodinný je vázán lékařským tajemstvím.
Ale pokud já vím, tak existuje Anonymní alkoholická poradna.
elizabeth
hodnocení

Dost se bojím malé město
bramburka

Je lepsi, i v malem meste, chodit k AA, nez si uplne zkazit zivot. Nebo si snad myslis, ze o tvem problemu nikdo nevi?

Celé vaše okolie vie,že ste alkoholička,tak neberte čo ľudia povedia,ale zachráňte sa vy,než bude neskoro.

hodnocení

1x

Čeho se bojíte? Je celkem jedno, jestli je lékař "rodinný", nebo úplně cizí. Pokud Vás totálně opilou musela odvážet z pracoviště sanitka, už o tom stejně celé město ví. Takže se co nejdřív obraťte na protialkoholní oddělení, nebo navštivte jakéhokoliv praktického lékaře a on Vám na tu odvykací léčbu dá doporučení.

hodnocení

0x

Ja si myslim, ze nemate dost snahy dostat sa zo zavislosti a ako kazdy zavislak si hladate dovod, preco to nejde. Obcas si problem uvedomite, ale realne s nim nic nerobite.

Je uplne jedno, ci ste z maleho alebo velkeho mesta, chodte sa liecit.

juko
hodnocení

0x

Okamžitě ukonči pití. Tvůj život má větší cenu.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, já si myslím, že je z Vás troska, která popíjí v ústraní doma (což je pro alkoholičky typické), rodina, doktoři (a zřejmě i celé městečko) to ví/vidí a jen Vy si myslíte, že to máte pod kontrolou, resp. že na veřejnosti vypadáte skvělé a střízlivě. Jste na cestě do pekla - abstinent už nebudete nikdy, ale pokud se vyléčíte (v "odmašťovně"), tak máte ještě šanci stihnout býti do konce života abstinujícím alkoholikem (a s tím se dá žít docela dobře viz např. herečka Holubová). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]