Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplatek pacienta po operaci

Od: mirek* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer. Jsem z Otrokovic.Budou mi měnit koleno artroza. Po propuštění z nemocnice mne čeká rehabilitace v lázních. Jsem pojištěný u VZP pojištovny.. Některé lázně požaduji doplatek pacienta za rehabilitaci. Jaká je výše doplatku v mém případě? Kde se informovat kontakt atd? Blízko mého bydliště jsou lázně Luhačovice. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud to budou Luhačovice, tak bude nejlepší se ptát přímo tam. Nedávno jsem byl v rehabilitačním ústavu v Hostinném a kyčlařů a kolenistů tam bylo více než dost. Každej na šest týdnů,doplácí se podle toho na jakém pokoji kdo je. Většinou 100 - 200 Kč/den. Jen jednolůžák je za 400 Kč/den.

hodnocení

0x

Na vašem místě bych informace nesháněla tady nebo na nějakých poradnách, protože každá zdravotní pojišťovna má jiná pravidla, ale zašla bych na pobočku své pojišťovny a tam se zeptala, případně se dohodla. Také bych se informovala, kdy po operaci mohu do lázní nastoupit. Co nejdříve, než kloub ztuhne. *hej*Já si to už moc dobře nepamatuji kolik to bylo, ale platila jsem něco lázním, jako lázeňský poplatek, ale nebylo to mnoho. Jsem u 213.

Navíc si myslím, že všechny informace najdete na internetu, na stránkách své pojišťovny. Také tam můžet vznést dotaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]