Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exhibicionismus, dráždění pohlavních orgánů

Od: tazatel odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

když při sexu s jinou osobou nebo sebeukájení, masturbaci, drážděním pohlavních organů či jak to jinak odborně nazvat si jedinec nevědomky neúmyslně zatáhne špatně okno, či žaluzie apod. a je při té činnosti nějakým způsobem skrze žaluzie vidět, tudíž je např činnost dráždění obnažených pohlavních orgánů a nahotat exponována, zdali se jedná o právně postihnutelný exhibicionismus či nějaký jiný trestný čin. Popsal bych to např. neúmyslně zavřené žaluzie na opačnou stranu, tudíž z krajních částí a vyšších pater lze skrz žaluzie částečně vidět. Špatně zatažené záclony s rozsvícenou místností, v době večera kdy je dobře vidět a podobné případy.

Přestože se mi nikdy podobná situace nepřihodila, tak dotaz pokládám nikoliv z důvodu, že bych chtěl nějaké tyto věci takto takto činit nebo něco exponovat, ale protože mám obavu zdali někdy podobná situace nemohla u mě omylem nastat, aniž bych to zaregistroval.

Přiznám se že jsem homosexuál a neměl jsem ještě žádného partnera, proto mám často velice silnou, někdy až život obtěžující touhu masturbovat a uvolnit rychle sexuální napětí. Problém je že tato touha je někdy opravdu velice obtěžující a krade mi čas a koncentraci na běžné činnosti

děkuji za Vaši odpověď.

Pokud admin shledá tento příspěvek jako nevhodný, rozumím tomu, a nebráním se jeho odstranění

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Budete-li souložit se svým protějškem na posteli, nebo gauči, případně masturbovat u televize či počítače IMHO to případně přivolaný orgán vyhodnotí jako neúmyslné konání a požádá Vás, abyste si příště dali větší pozor na soukromí.

Budete-li masturbovat u okna a pozorovat přitom lidi chodící kolem, tam to orgán IMHO vyhodnotí jako úmysl a i když nejste na veřejnosti, pravděpodobně na to nebude úplně nahlíženo jako neúmyslné konání.

hodnocení

1x

Když je vidět částečně pro nedokonalost zábrany, není to nic proti ničemu... Lidi se mají dívat na cestu a ne cizím do oken. Jiný případ by to asi byl u oken naproti školky...

hodnocení

1x

To, co děláte ve svém soukromí je vaše věc. Ale ten, kdo vás sleduje, tak ten koná protizákonně. Sledování, špírování, na to přece zákazy a tresty jsou. Jak se tomu říká? Stalking?

hodnocení

0x
Trestné to jistě není. Trestné je až najdeš své radovánky natočené někde na internetu. Holt si dávej majzla na zakrytí okna nebo pouhé zhasnutí.
daver
Trestnér pro koho?

paveldvorak
hodnocení

0x

ledová sprcha + froté ručník

konsentii
hodnocení

0x
ve svém vlastní zájmu by ses měl podívat na osvětovou kampaň v Praze ve kopulaci,pardon koprodukci "spolkem"KonSemT varující před lidmi třoucími se v dopravních prostředcích
ceskatelevize.cz/... - události - "Nevhodné seksální chování v MHD"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]