Nejste přihlášen/a.
Už je to hóóódně dávno, pracoval jsem u Československé televize a jezdil jsem často na natáčení mimo domov. Vypozoroval jsem zajímavý přírodní úkaz - kolegové, kteří při předčasném návratu volali manželkám, byli většinou šťastně ženatí. Ostatní, co tak nečinili byli často rozvedení. Čím to asi bylo?
Mě se to tenkrát netýkalo, byl jsem ještě svobodný.
Tak to ja musim rict, ze nam prijde pomerne bezne se dopredu hlasit, ze uz budeme brzo doma, kdyz jde o nejaky nestandardni cas. Urcite ne kvuli vcasnemu uklizeni sousedu a sousedek do skrine, ale jednoduse ma ten druhy moznost prizpusobit si plany, zacit neco chystat a nebo naopak jiz nic nezacinat, rozvrhnout si zbytek dne a pod.
Nevidim na tom nic divneho. Povinnost to urcite neni, ale pokud neco, tak spise ohleduplnost, kdyz uz to moderni technologie umoznuji.
Tazatelka i její manžel jsou v produktivním věku, tedy ne v senilskem kdy je o ne pérování, tedy buď má zenska nejakej problem nejen se zánětem anebo je to zánět hlavy?
I když by o to požádala manžela, jednak to bude vypadat blbě a druhak ten manžel, může taky zapomenout a co potom, pak se budou doma hádat )
Takže požádat může, ale moc normální to není.
Taky to může vyřešit technickými prostředky
Máme to doma podobně, kdo přijde, ten od dveří zavolá, že přišel ("Ahoj, už jsem doma", nebo tak něco), tchýni jsem naučil, že než strčí klíče do zámku, tak stiskne zvonek (a až pak si odemkne), naši to tak dělají automaticky.
S tchýni jsem se o to párkrát zhádal, než si zvykla, ale raději se pákrát zhádat, než aby se mi potichu zjevila za zády třeba v kuchyni (a já se zrovna otáčel se sekáčkem v ruce - zní to jako děsná legrace, dokud se to nestane na živo - no naštěstí se jí tenkrát nic nestalo, ale málem. Nebo když si v prázdném pokoji cvičím obrat a výpad mečem, nebo když ...).
Prostě když vím, že je někdo doma, tak je to v pohodě a počítám s tím, ale když to nevím a nečekaně na někoho narazím v "prázdném" bytě, tak se taky můžu zleknout a zareagovat zkratkovitě. Což rozhodně není žádoucí.
To stisknutí zvonku navíc nikoho nezabije (ani nečekaně nepraští).
Ano, sto lidí, sto chutí, sto různých situací
Každý si musí najít, co funguje nejlíp právě pro něj v jeho situaci, není jen jedno jediné možné řešení, které by nutně muselo vyhovovat všem.
Vy máte noční, já mám volnočasové aktivity, které potřebují rozlišit byt prázdný a byt s někým dalším, máma chtěla abychom se hlásili i když spí, že má pak klidnější mysl, tazatelka má obavy, někdo jiný má milenku, nebo milence, každý to má nastavené jinak a potřebuje jiné řešení
jenyk - vycházím jen z informací z původního dotazu nemocného člověka, svého pocitu z otázky a z toho, že jsem si nechtěl z tazatelky dělat jen legraci a podezřívat ji (jako většina zde) z nevěry. Zkrátka jsem odpovídal seriozně a očekávám (vím, že marně) na reakci či nějaké upřesnění tazatelky. Přehlédl jsem snad, že je zde jednoznačně napsáno, že tazatelce jde o skrývaní milence/čistý vzduch?
Pokud mám domov a mám od něj klíče, nemusím se ohlašovat přes partnerskou ani jinou vrátnici abych si mohl kdykoliv přijít či odejít.
Po přečtení dotazu mi vyvstalo automaticky na mysli:
1. Buď jste měla agresivního otce který když přišel z práce (a možná z hospody?) vždy domů, pořádně vám jako dětem nabančil či doma udělal jiný bordel. (z uvedeného plynou vaše, nyní již neopodstatněné, pocity)
2. To stejné/podobné dělala v dětství vaše matka.
3. Provozujete doma zakázaný sex, nebezpečnou masturbaci, případně např. často vylijete guláš na podlahu a nechcete jej uklízet hned, na druhou stranu jej chcete mít uklizený než přijde partner.
4. Provozování jiné zakázané, nebezpečné či choulostivé činnosti.
Napíšete o co se jedná? Pak by se to možná dalo vyřešit i jinak ku prospěchu obou stran.
Co je to nebezpečná masturbace prosím?!
Třeba je jen lekavá v souvislosti s horečkou...
Každopádně by to měla řešit interně doma a ne veřejně, protože člověk to jiný podmínky, jiný názory, A každý do toho promítá svoje traumata )
podle mě nás chtěl smode pobavit
vylitý guláš na podlahu, takže počkáme, až pěkně zaschne, aby to šlo pak pomalu a když uslyšíme odemykat, okamžitě se vrhneme s hadrem na zem
Někteří lidé mají tak silný odpor k práci, že to raději nechají zajít až do extrému..a pak mají stejně práce 2x tolik No a ta nebezpečnost - třeba propichování a nebo dušení - on jí to mohl zakázat a tak to provozuje sama za zavřenými dveřmi (to je ještě nebezpečnější). Ale vidím že se od paní tazatelky pravděpodobně už nic nedozvíme..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.