Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žloutenka

Od: kurc odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, sprchoval jsem se v práci a ve stojanu na mýdlo byla použitá náplast. Mohu chytit žloutenku i když jsem si hned potom, co jsem omylem sáhl na tu náplast umyl ruce mýdlem a vodou. Děkuji za odpověďi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dnes žloutenka,jo?

sss
hodnocení

3x

A nebyl to azbest? Já bych si to nechal ověřit. To ta škola asi pěkně nezačne.*andel*

kdosi
hodnocení

2x

I když jste si umyl ruce mýdlem a vodou, stejně můžete žloutenku chytit, budete-li v budoucnu obcovati s někým, kdo jí nakažen je.

hodnocení

1x
Toto patri na psychiatriu, nie na infekcne.

hodnocení

1x

Na doteku nezáleží. Problém je, že jste se na tu náplast vůbec kouknul. Přenáší se to již pohledem. A spíše bych se bál AIDS, to je mnohem častější než žloutenka.

rajskyprotlak
14.08.24 23:22
hodnocení

0x

Ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]