Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dluhy a vztah

Od: elizabeth odpovědí: 43 změna:
Zdravím,
chtěla bych vědět váš názor jako nezúčastněných osob. Poznala jsem chlapa, rozuměli jsme si, sex úžasný, všechno super jenže postupně z něj lezlo, že má dluhy na Vodafone co tisíc, pak splácel půjčku. Je na nemocenské a k tomu chodí na brigádu. Má 2 děti a u ubou má alimenty dané exekučně. Půjčil si ode mě peníze sice menší částku, ale když jsem ji po něm chtěla vrátit protože jsem měla zrovna sama hluboko do kapsy tak se na mě obořil, že teď nemá a vrátil mi jen 100,- a pak si v hospodě dal 5 piv. A teď otázka šli byste do vztahu s takovým člověkem? Sama jsem na mateřské a peněz moc nemám, musím živit z mála sebe i dítě. Cítím se jako povrchní člověk kterému jde o peníze a jako ta špatná.

43 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x
Ne.
Stačí vám to takhle?

hodnocení

10x
Jsem jedinej, komu takovýhle dotazy přijdou úplně až těžko uvěřitelný? Týpek zadluženej kam se podíváš(to zatajil), z dluhu ji vrátí 100 Kč jako totalni výsměch, jde chlastat do Hospody ,ona má dítě a místo toho, aby šetřila peníze pro svoje dítě, tak se tu rozplývá,jestli není povrchní?
To jako fakt?
petrovic

Bohuzel realita. A vem si, ze jsou zenske, ktere jsou podobnymi magory jeste bity. A stale je omlouvaji.

Když jsou lidi schopni uvěřit, že posláním hromady peněz zachrání chudáka amerického vojáka z mise v Jemenu a on pak celý nadšený přijede do ČR aby si pak dotyčného vzal... Proč by nedokázali uvěřit týpkovi co dokáže naslibovat hory doly černý les...

Kolik žije lidí, kteří uvěřili, že se jejich partner změní... přestane pít, brát drogy, hrát automaty, dělat dluhy, etc.

Lidé jsou různí, život není černobílý a lidé se opravdu dokáží zeptat na (pro mnohé) neuvěřitelné věci. Fakt není každý druhý dotaz na poradně troll.

Netvrdím, že je to hned troll, ale je to slušně na hlavu, těžko uvěřitelný
kare
Nehledal bych v tom vědu, při psaní dotazu se jí prokrvil jiný orgán než ten pohlavní...
organ
15.08.24 07:02

Ktery?

Mě ne. Nejdřív byla zamilovaná, udělala by všechno, teď jí dochází, že je to asi blbě, ale nevěří si a potřebuje, aby jí to někdo potvrdil. Naprosto běžná situace. Většinou to ale ve fázi "je zamilovaná" zůstane i několik let.

tj
hodnocení

8x

Sama jste si odpověděla. Vždyť je to největší odpad, který Vás vodil za nos. Nebuďte sobec a najděte pro své dítě jiného náhradního otce. Otevřete oči víc, než jste je již otevřela. Chlap má být bez dluhů (krom hypotéky třeba, málokdo má na barák) a naopak má to být pevný sloup ve vašem životě, o který se můžete opřít, když budete v nouzi. To je úlohou mužů, vytvářet pro rodinu bezpečné místo k žití a společně s ženou ho finančně zajišťovat a pečovat o něj. Pokud má exekuce, dluhy apod. tak jako muž zcela selhal a není vhodný pro ŽÁDNOU ŽENU.
.
.
Jen by vás vysával a sama byste se dostala do problémů. Nejste povrchní, jste chytrá žena a je dobře, že neskloníte hlavu před prvním odpadem, který se u vás ukázal, že Vám to přišlo divné a napsala jste sem (důležitá jiskřička naděje). Jděte od něj, dokud můžete a vezměte si z toho ponaučení. Prostě hledejte dál a s tímhle přerušte kontakt (kdyby se vás chtěl pokoušet nějak přesvědčovat a citově vydírat). Peníze by neměly být na prvním místě v žádném vztahu, nevadilo by, kdyby byl chudý, někdo prostě neměl v životě štěstí, nebo mu nešlo učení.
Ale vadí, pokud je nezodpovědný flákač s dluhy a exekucí na krku, pro kterého je důležitější pivo, než čestně vrátit půjčku. (Propadl bych se hanbou kdybych si musel od své holky půjčovat peníze, jen tak mimochodem. To bych radši týden nic nejedl.)

Zacali ste pekne pisat o chlapovi ako pilieri, len to ma jednu chybu : to decko nie je jeho a slobodne matky z deckom nie su na zoznamovacom trhu ziadne terno.
tj
Ale jsou... Sám hledám, resp. budu hledat a problém v tom nevidím... Záleží hodně na tom, jestli tyto matky s dítětem chtějí vedle sebe partnera, kterého pustí do rodinného kruhu (otec, matka, její dítě, příp. pak časem druhé jejich dítě, což je za mě třeba podmínkou, chtěl bych mít i vlastní), nebo jestli bude jedna bublina matka+její dítě a pak separe nový partner, který je má akorát živit a do ničeho nemůže mluvit. Druhá varianta je rozhodně špatně a takové ženy si skutečně normálního chlapa nenajdou. Nelze milovat rodinu, která vás odstrkuje a chce vás jen jako kašpárka, který se stará o zábavu, dělá společnost a nosí peníze. To je logické.

smode2
hodnocení

8x

A kolik si půjčil? 200,-? Jestli tak, už máte polovinu zpět. Někteří muži nechápou, že to dlouhodobě fungovat nemůže a že se za sex platí. Nejdražší sex je s manželkou - to je dávno spočítané. U vás to má zdarma a ještě ho sponzorujete. Ne, fungovat to dlouhodobě nebude. Pokuste se popřemýšlet - pravděpodobně vám bude bez něho daleko lépe než s ním.

elizabeth
hodnocení

Celkem 700,-

hodnocení

8x

holka utíkej od něj seč ti síly stačí

blokni si ho kde můžeš a už mu v životě nic nepučuj

s takovim člověkem by tě čekala akorát cesta do pekla *cert*

hodnocení

6x

Vůbec nechápu o čem to mluvíš. Máš co dělat uživit sebe a dítě a jen proto, že ti s někým jde sex a tak se cítíš provinile, že ho nechceš živit? Tobě nestačí všechno to, co jsi napsala, jako zákaz o takovém člověku mít iluze? Hodně se díváš na televizi a pleteš si Zlatokopku s chuderou, která má problém uživit sebe a své dítě. Najdi si mužského, kterého si budeš vážit, o kterého se budeš moci opřít, když ti bude zle, který bude pro tebe a tvé dítě pevným bodem na zemi. Zasloužíš takového.

riva
hodnocení

5x

To je vtip, ne? Jít do vztahu s finančně nezodpovědným člověkem je snad docela hloupost, ne?

x1bc
hodnocení

4x

Teda jestli mohu přidám svoji zkušenost z opačné strany. Ani jedna strana neměla/nemá děti, ale já měl dluhy. A bylo mi blbé se od ní nechat někam zvát aby to platila. Navíc ona nebyla zvyklá obracet každou korunu. No konec je ten, že nedošlo k půjčce peněz, ale k rozchodu. Pořád na ni i po dlouhých letech myslím, ale nemělo by to smysl

hodnocení

3x

Píšete, že city ve vztahu nesjou. Jste zamilována spíš rozumově. Ale i ten rozum si u Vás asi vybíral dovolenou.

Jste samoživitelka. Co ten, který dítě zplodil? Nemá zájem? Nechce? A teď přichází druhý, má dluhy, kam se podívá. Půjčil si od vás, s vracením má problémy. Opravdu si myslíte, že je to pan pravý, pan božský? Spíš si myslím - další vyřízka.

Je zajímavé, že které ženské se nepodaří hned napoprvé najít solidního partnera, táhne se to s ní dál a nalepují se pak na ni jen další a další pochybné existence. Které by se chtělY nechat živit a denní apanáž k tomu.

Utíkejte, dokud je čas. Koukejte, ať Vaše dítě nestrádá a na podobné ftáky ze zvysoka vykašlejte! Jaga.

hodnocení

2x
Jestli se vám zdá, že jste dosud měla málo problémů, tak směle do tohoto vztahu.. ;)

hodnocení

2x

Rozhodně se nemusíte cítit jako povrchní člověk, kterému jde o peníze. Vy si za dobrý sex a iluzi vztahu ráda zaplatíte. Otázkou je, zda by vám profesionální gigolo nevyšel levněji.

hodnocení

2x

To je klasika, zrejme tzv. fesak alebo "ma charizmu", sulozit vie dobre, ale to je asi tak cela jeho kvalifikacia. Ak dokazate odolat jeho reciam a pokusom tahat z vas peniaze, tak s kvalitnou ochranou kludne v tom sexe pokracujte, len nic ine od toho necakajte.

Inak vas len osobne, nie cez internet, vytaha peniaze podobnym sposobom ako ti rozni "zahranicni vojaci a lekari", ktori za vami docestuju, len potrebuju zaplatit letenku, viza a pod.

pohanka
hodnocení

2x

na Vodafone co tisíc =? To jako sto tisíc?

2 děti a u obou má alimenty dané exekučně - dvě děti každé s jinou maminkou?

Je na nemocenské a chodí na brigádu? To ho nikterak nepozdvihuje, naopak, je to člověk, který nedodržuje základy, tudíž nespolehlivý.

Půjčky i od Vás - to není vhodný partner do dalších let.

Hledejte dál. Je to looser, lůzr, ztracená existence, měl by být oporou do lepšího, pomáhat, zlepšit společný život, být vzorem pro Vaše dítě. Když přijede na večeři a společnou noc, tak přinést síťovku potravin, hračku, nebo sladkost, či ovoce pro děcko. Obávám se ale, že ani svým vlastním dětem nepřilepší.

Tento Vás s-táhne dolů.

mraf
hodnocení

2x

Taťka od dvou dětí s exekucí a celkemí bez práce? Co to válí sexem? To je teda terno...Půjčuje si od maminy? A hobby= hospůdka s pěti pivky? Tak to je zmar. Vemte mimčo na hřiště a už se neohlížejte, je to chlap ns tužkové baterie.

Když je bez práce, tak na ten sex má asi až moc energie ;)
Takhle to je většinou, ti jsou jak čmoudi-spousta energie,co z nich srší,ale jenom do doby než začnou pracovat. Znal jsem takový, energie z nich stříkala, spousta času na všechno. Ale když museli makat, tak vypadali jak zombie,co sotva lezou ;)
To je taky důvod proč tolik čmoudi zaujmou znuděné bílé Evropanky. Bodejť by né, když ten jejich bílej trouba maká od rána do večera aby splatil hypošku.
Čmoudík má čas i na cvičení,budování svalů, žádný stres...
Není to fér, ale tak to je ;)

hodnocení

1x

Ne, kopni ho do zadku. Nebude ti oporou, ale přítěží. Trocha sobectví je ve vztahu důležité, jinak tě to zahubí.

elizabeth
hodnocení

Děkuji všem za odpověď ani jedna odpověď pro takže jsem udělala správné rozhodnutí přerušit kontakt.
petrovic

Dobře Vy. Ted jeste odolat jeho natlaku.

Teraz sa pripravte na velky cirkus : sluby, citove vydieranie, v horsom pripade obtazovanie a vyhrazky cez sms a telefon. Bloknite si jeho cislo.

bramburka
hodnocení

0x

Vem na ruku dite a zajdi za nim do te hospody a hodne hlasite ho pozadej o vraceni penez!A hlavne pozadej i obsluhu, at mu nenalevaji, ze ti dluzi penize!
Nedej se. Za pokus to stoji. A kdyz nic zpatky nedostanes, byla to draha zkusenost.
Hlavne dal od nej!

600kč zas tak drahá zkušenost naštěstí není

elizabeth
hodnocení

To sice ne ale mám rodičák 9 tisíc a jo i těch 600,- je pro mě škoda, kdybych měla 30tisic na výplatu tak je mi to asi fuk
organ

Hrozne draha za 600,- :) Uzila si nebo ne? Te bude tak okolo 22 let a bude hodne naivni. Resit tady 600 korun? Proboha :))

Každá ženská chce chodit s chlapem který je zajímavej silné drsnej prostě odvážně statečnej :))

Ona by chtěla bad boje a pečujícího knedlíka v jednom, ha ha :)

Jednoduse dalsi suk*ni bude az vrati aspon 500,- no ale to ona nevydrzi, ona to potrebuje vic nez on :-D

ony chcou oblibenyho drsnaka a pak si mysli ze si ho predelaji pro sebe na hodnyho introverta poskytovatele :)) jenze i kdyby se to povedlo, tak pro ne ztrati atraktivitu = vysvetleni, proc ty nektere potrebuji mla**t :))

elizabeth
hodnocení

O ničem takovém jsem nepsala, chtěla jsem vědět jen názor lidí na danou věc ale jak vidím asi to raději smažu zase, protože tady se vytahují věci mimo téma úplně. A když 600,- není pro tebe moc a můžeš je vyhodit jen tak do kufru tak to máš šťastný život. Prý užila a já měla snad placeného gigola nebo teď to nechápu vůbec já jsem naučená že dluhy se mají platit a vždycky všechno vracím do koruny a ještě donesu třeba čokoládu za ochotu
elizabeth
hodnocení

Tohle nemá asi cenu psát člověku kterému přijde normální mlátit ženu.
elizabeth
hodnocení

A je úplně jedno jaká je to částka i kdyby to bylo 50,- tady jde o princip. Asi bych se nešla bavit, nejdříve vrátím dluh, když vím, že ten člověk na to spěchá a pak si zajdu někam.
organ

Vždy když jde o princip tak jde o prachy :)) Zapomněla sis domluvit, kdy je dluh splatný... V tom případě je splatný na výzvu. No ale v realitě, tu výzvu dobré podat, když víš, že dlužník má prachy...

Když přerušíš kontakt, tak už nic nedostaneš, ghosting je největší retardismus.

Prostě až přijde kontakt, tak mi sděl, ať vezme s sebou 500,- a je to. Nepíšeš kolik mu je, ale to, že letíš na badboye je fakt, ale pak musíš počítat i s tímhle. Anebo vlítni do té hospody a udělej co ti řadili, jestli na to máš koule.

Hodnej introvertní spolehlivej bulík tě nerajcuje, tak si dej 1+1 dohromady.

elizabeth
hodnocení

Tak já si většinou s kamarády nedomlouvám termín splatnosti ale když napíšu někomu jsem v nouzi sama teď nemám potřebuji poslat alespoň 300,- tak většina je schopná to poslat a ne ještě provokativně jít na 5 piv které vyjdou minimálně na ty 200,- žejo a ne tvrdit, že více poslat nemůže. Pomáhat někomu když je v háji a pak je člověk v podobné situaci a dostat tohle na oplátku trochu zamrzí. A ja nevím kde a takovou ostudu bych si určitě neudělala chodit do hospody a dělat tam cirkus. Jen mě tohle chování zamrzelo, typkovi šlo nejspíše o to, že jsem ho nechtěla na vztah a jen na to kamarádství s výhodami a prostě ho to přestalo bavit. Na jednu stranu to chápu ale to nemění nic na tom že i tak se může k člověku chovat slušně.A kontakt přerušil on, já chtěla zůstat kamarádka on už ne.
organ

Proč ostudu sobě? Prostě mu napíšeš, že jestli tam nebude do 5 min. s penězi tak bude mít ostudu on :)

Já myslím že to vy ženské umíte ztropit drama v hospodě, že chlastá za tvoje peníze a ty nemáš na penál pro děcko :) anebo nechceš aby se ve škole vědělo že osedlali tebe? Beztak to tam všem vykecal.

Jako chtěla jsem zůstat kamarádkou do postele a že mu budeš vařit nebo jak? Žádný chlap nechce že nskou jako kamarádku, aby dělal vrbu

elizabeth
hodnocení

Co já vím kde byl. Tak jak bych tam mohla jet když nevím kde přesně? A děcko je malé penál do školy nepotřebuje však jsem psala že jsem na rodičaku. Jj ale já nic vážného neslibovala a byli jsme tak domluvení. Dá se to ukončit i slušně třeba vrátit dluh, podat si ruce, popřát si hodně štěstí a ahoj. Nebo zůstat kamarádi a zajít si někdy i spolu na to pivo když to nevyšlo na vztah, já s tím fakt nemám problém.Proste jsem chtěla vědět jestli jsem neudělala chybu, že jsem do vztahu nešla to je celé.On byl fajn chlap jen pak se to otočilo když viděl že vztah se mnou nepůjde kvůli penězům a že se mnou nehne. Asi mu nemám co vyčítat.
organ

Tak mě neber za slovo, prostě plínky cokoliv.

ty nevíš ve které hospodě je? Myslel jsem že u vás na vesnici je jedna, no asi jsi tedy ve městě a tam je to víc anonymní, že?

Hele ženská 26+ už ví co chce a taky jak toho dosáhnout. Omyl, "chlap" s tebou nebude chodit na pivo jen tak aby ti dělal vrbu. To nechce. Že to některý zoufalci dělaj, tak to je přesně důvod, proć ta ženská je pak nechce do postele :)

vztah je co, že jse spolu spali potřetí? Chlap chce hlavně domácí pohodu a klid a žádný drama, sponzorku mu dělat fakt nemusíš. Ale jestli dluží vodafonu 100 litrů? No tak to spíš bude deb.. netahlo a mamanek ne?

elizabeth
hodnocení

Ne my spolu spávali pravidelně, trávili spolu čas a tak, jen se to nepřehouplo do ničeho vážnějšího, protože jsem to brala rozumově a ne citově takže i kdybych byla zamilovaná tak prostě ne.

p23®
hodnocení

0x

V žádném případě. Máte málo starostí? Věnovala bych se dítěti a žila v klidu a pohodě. Možná časem se objeví ten pravý. Hlavně ne muže se závazky a nerozvracet další rodiny.

Držím palce. Zdravím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]