Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás přátelé,
už dlouho pátrám po nějakém skutečné kvalitním pánském parfému, který vydrží na těle vonět déle než 1 hodinu, protože všechny vůně, které jsem kdy vyzkoušel, tak vždycky vyprchaly a snad ještě nikdy se mi nestalo, že by mi někdo řekl "Jéé ty používáš příjemný parfém" nebo tak něco (vlastně jednou ano - moje sestra, ale ta seděla blízko),
Jak to ty ženské dělají, že kolem nás projdou a za nimi se line příjemná plná vůně?
To snad pro pány neexistuje nic modernějšího než kolínská?
asi to nechce požívat kolínskou nebo napodobeniny. roky používam HUGO BOSS (např. HUGO nebo BALDESSARINI), poslední dobou jsem si oblíbil ZINO od DAVIDOFF nebo EGOISTE od CHANEL. používám podle nálady, málokdy dva dny po sobě to samé. a prý voním i popříchodu večer ze zaměstnání...
nejsou to parfémy, ale toaletní vody. trocha teorie:
Děkuji dalšímu muži za rady.
Já jsem si totiž všimnul, že většina produktů, které jsou vydávány za pánské parfémy jsou ve skutečnosti EdT, nikoliv EdP. Proč je pravých pánských parfémů tak málo? Vždyť i muži mohou chtít parfémy a ne jen toaletní vody.
A ještě se zeptám...Hugo Boss, Chanel, Yves Saint Laurent, Calvin Klein a další...to jsou parfémy nebo parfémové vody?
Děkuji.
Mě teda nejvíce voní Dior Fahrenheit. Vydrží dlouho a to doslova. Specifická vůně, kterou poznám na metry a i po delší době. Manželovi jí kupuju už dlouho a neomrzí se mi a jemu snad taky ne
A jaký objem kupujete a jak dlouho jeden flakonek vydrží?
Já jsem totiž i slyšel to, že kůže každého člověka reaguje na jednotlivé vůně jinak a na někom může smrdět, na jiném se prý zase vyjímá tak jak je návrhářem zamýšleno...
100 ml a 30 ml Stačí málo a opravdu vydrží dlouho
Určitě každý parfém nebo EDT voní na každém jinak, ale Fahrenheit snad voní vždy stejně, nebo je to můj subjektivní pocit
Kupuju tento: cosmo.cz/... ( náhodná stránka kupuju ho jinde a nekupuju tester )
doplněno 23.10.10 22:35:Ta 100 a 30 vydrží cca 9 - 12 měsíců, jak kdy někdy víc někdy míň
na první otázku nelze jednonačně odpovědět.
na druhou: není nic jednoduššího, než si to jít vyzkoušet do nějaké "renomované" parfumerie přímo na tělo (jeden můj známý toto zboží nenakupuje, ale každý den cestou do zaměstnání svůj oblíbený parfém v parfumerii "otestuje" ) a pak za mnohem výhodnější cenu koupit na netu (pozor na padělky!)
:D každý den otestovat vůni v parfumerii...to je promyšlené
Docela mi vyrazila dech ta paní, která kupuje fahrenheita...to tak dlouho vydrží? A používá jej manžel každý den? To asi ne, ne?
Se mi nezdá, ež by takový malý flakonek vydržel 9 měsíců...nebo že by jooo?
Parfémem se nesmíte polít, používá se kapička na místo, kde na těle pulzuje krev (za uši, na zápěstí). Některé parfémy mají n uzávěru tyčinku, která je ponořená v parfému, a když uzávěr otevřete, tyčinkou potřete místa, na něž se obvykle parfém nanáší. Spotřeba je opravdu malá a vůně intenzivní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.