Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah čerstvě 17ti letého s 14ti letou

Od: theanonymouso odpovědí: 5 změna:
Zdravím všechny!
Jaký na to máte názor? Mě to přijde mírně nevyrovnané.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

cca...tři roky, to je nevyrovnané?

V pohodě, pokud stím nemáte problém Vy, není co řešit.

Jen pozor na pohlavní styk § 187 trestního zákoníku. Zákon č. 40/2009 Sb., (teda prozatím.)

hodnocení

1x

Docela Tě chápu, proč Ti to přijde nevyrovnané... jako sedmnáctiletý, jsi proti té slečně mladé a nevyspělé pubertální ucho. Zkus to nepřehánět s dětinskými nápady a třeba bude mít slečna dost trpělivosti.

Jak už psali kolegové... se sexuálními aktivitami musíš počkat, aby nebyly opletačky se zákonem.

hodnocení

0x
Na pohodu jen si rok musiš počkat na intimnosti

hodnocení

0x
Takto nelze posoudit, věk je jen číslo. jsou holky, kterým je ve 14 mentálně 10 (a třeba z toho ani nikdy nevyrostou), a jsou holky. které jsou ve 14 už hodně vyspělé a je jich hodně. Naopak my kluci jsme v 17 většinou ještě úplná paka..
Obecně je rozdíl tří let považován za optimum. (V mladém věku.)

hodnocení

0x

já 17 ona 14, moje pvní velká láska a všichni nám fandili. Vydrželo nám to 5 let. to už bylo na svatbu a děti pomalu. mou blbostí to skončilo. Před ní jsem něco měl, ale to bylo jen tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]