Nejste přihlášen/a.
Hele, pokud si myslíš, že nevíme, že ti jde pouze o půjčku, na žádnou školu se reálně nechystáš, pouze se snažíš splatit svůj nerozumný dluh, tak věz, že víme. Píšeš stejným způsobem a ještě tma uvádíš těch svých nepředstavitelných 6 let námahy..
Budu se opakovat, ale NAJDI SI PRÁCI JAKO JINÍ VE TVÉM VĚKU, ZADEK NECH V KALHOTÁCH A MAKEJ.
Podle mě tohle se dá studovat na FELu ČVUT v Praze a možná i leckde jinde. Zpracování audio řešila hodně Katedra teorie obvodů (několik semestrů jsem strávil čekáním pod jejich nástěnkou) a některé další katedry spadající pod kybernetiku a měření (je to už mnoho let, co jsem dostudoval, tak se mohla struktura změnit).
Pokud jde o zahraniční studium: Nešlo by nějak získat stipendium na tu školu, které by aspoň část nákladů pokrylo? (Pokryje školné, možná kolejné, ale sotva pokryje náklady na studentský život. Ale možná nebude potřeba půjčka)
pokud jste si našel vysněnou školu v zahraničí, tak se zajímejte o podmínky stipendia a půjček v zahraničí. syn měl nedávno na střední "nalejvárnu" od nějaké firmy, která VŠ studium v zahraničí zprostředkovává a přišel i se základními informacemi, jak na splácení nákladů na život v zahraničí a případného školného. ale vycházelo to z tamních podmínek, tedy případnou studentskou půjčku by si syn nebral u nás, ale v zahraničí (protože byla vázaná na to, že je studentem právě v tom konkrétním zahraničí).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.