Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přemýšlím o Onlyfans, nebo prostituci, abych zaplatil dluhy

Od: annonym odpovědí: 18 změna:
Ahooj, má někdo onlyfans? Zajímá mě vše kolem toho..hlavně to jestli můžu být v anonymitě, jestli nikdo neuvidí moje jméno a další info o mě.A také jestli není začínat už ve 21ti pozdě?Láká ně možnost si vydělat velké peníze bez náročný práce.Jak již název napovídá přemýšlím o prostituci, nebo o Onlyfans, abych si zaplatil dluhy.Říkál jsem si, že když to vydržím půl roku, maximálně rok... Bude dobře, budu mít čistý štít.S normální prací by to trvalo 6 let, což je na mě až moc dlouhá doba.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Nemohu si odpustit poznámku. " normální prací by to trvalo 6 let,"

A to si jako myslíš, že teď budeš do Vánoc někde nastavovat kaďák bulharským kamionistům a pak co? To si přes konečník vyděláš doživotní plat?

Ne. Budeš makat a makat budeš ode dnešku až do důchodu, pokud se ho kvůli pohlavním nemocem vůbec dožiješ.

Vzbuď se ze svého homosexuálního snu a začni se chovat jako 21letá dospělá osoba. Jinak tě bude mít veřejnost a později (až to praskne) za nemocného idiota a rodina se s tebou pochopitelně rozloučí. Ale tak snad se ti bude povolený svěrač líbit. Jen bacha na fekální inkontinenci. Ta je u nastavovačů kaďáků velmi častá.

hodnocení

6x
O prostituci ani neuvažuj. Buď si homoklada sundá šprcku když se nebudeš dívat, nebo se mu sroluje šprcka a zůstane v tobě a to je taky nechráněný styk,nebo tě překecá za větší peníze bez gumy.
Onlyfans? Tak sem hoď tvou fotku bez obličeje v kraťasech, aspoň musíš mít skvělý svalnatý tělo.
Jestli nemáš tělo i super ksicht, tak konkurence na onlyfans je velká
Rekvalifikuj se třeba na svářeče, nauč jazyk a jeď za práci do zahraničí.
Ale to ty asi nechceš viď? Pracovat rukama...ty chceš pracovat ve stylu vystrčena prdel ;)
doplněno 13.08.24 12:10: Holt sis vybral střední školu takovou, aby ses v ní moc nenadřel.
Taky se mi často nechtělo do školy, zvlášť písemné práce z vypočítávání elektro obvodů. Elektro,matematika,fyzika, to po nás chtěli...
Prostě jsi to ojebal a teď se to snažíš vojebat zase. Přitom máš obrovský množství času s tím něco dělat.

On to nechce vojebat, on se snaží být vojebán, ideálně za hrst mastných doláčů *smich**zed*

hodnocení

3x

P.S.: Když jste s finanční gramotností evidentně na bodu mrazu, doporučuji nezadlužovat se. Už se z dluhů nevyhrabete, ani když budete ukazovat holou řiť nebo se křížit s osobami stejného pohlaví (nic jiného Vám bohužel nezůstane) na internetu.

Přeji krásný letní den *slunce*

hodnocení

1x
Spíš než nastavovat řiť a kouřit ocasy si najdi práci za hranicema
Plat ti pude v eurech a pokud nejsi úplnej blb tak ty dluhy v klidu zlikviduješ
annonym
hodnocení

Neumím jazyky vůbec ani AJ z té jsem na Střední propadal

Už samotná komunikace v hotelu při ubytování je pro mě nadlidský výkon

Pro tebe je nadlidský výkon v první řadě pochopit a smířit se s tím, jak funguje normální svět. Přes konečník k němu cesta nevede.

Najdi praci kde se nemcina nepotřebuje je spousta fabrik nabídek kde po tobe němcinu nechtej
Nebo se skoč zeptat na pracak jestli nedělaj v ramci rekvalifikace autoškolu na náklaďáky jako kamionák se dá taky slušně vydělat
Kouření vocasú fakt neni dobrá cesta
annonym
hodnocení

Vůbec nechápete moji situaci, když už se více jak půl roku snažíte najít práci s blbým cárem papíru zvaným maturita, který uděláte na čtyřky komplet na poslední pokus, a každá firma vás nepřijme pohovoru anebo u pohovoru neuspejete.

A kopat kanály se mi opravdu nechcu...

Co se týče financí tak veškeré rezervy po prarodičích a rodičích byly zaplaceny za rekonstrukci bytu a dluhy a jelikož ještě něco zbývá tak to musim doplatit , co nejrychleji a už nemám co by se dalo prodat...

Co se týče financí tak jsem zapsal na VŠ, abych aspoň měl sirotčí důchod, který mi zajistí to abych nepošel hladem, a poplatil základní poplatky za byt...

Nechce kopat kanály, raději rozkope anály. Kluku, ty mě dnes bavíš.

Taky mam jen maturitu a žiju v klidu jazyky neumim mladi sem travil po služebkach v bundes a šlo to
Ješte mi co se tyče pracaku napadlo delaj se rekvalifikační kurzy na svářeče a svařeči sou ceněná a dobŕe placená sorta zvlášt za hranicema

Ale dyť čtete, že pracovat se mu nechce. Ten si chce v klidu lehnout, nechat si obhospodařit zahrádku (čti prohloubit kaďák) a inkasovat za to mastné dolary.

hodnocení

1x

Skuste rozviest vasu predstavu, aky druh produkcie na Onlyfans mienite ponuknut? Vacsinu konzumentov zaujimaju mlade pekne dievcata, vy, ak dobre chapem, cielite na homosexualne muzske publikum. Budete sa natacat pri masturbacii? Zozeniete si partnera / partnerov a budete sa natacat viaceri? V kazdom pripade rovnako ako tie dievcata musite byt fyzicky atraktivny.

Co sa prezradenia identity tyka, tak kazdy kto si zaplati, vas uvidi, mozno prave vas sused alebo sef z prace je utajeny homosexual a pozrie si prave vas ...

Jaký šéf a z jaké práce?..Žádnou práci nemá, takže ani šéfa..Leda nastávající šéf..Bude to "prettyboy" *smich*

hodnocení

1x

Nepisal tuto otazku niekto, kto tu pravidelne kladie rozne "divne" otazky? Napriklad tu riesil, ako zmaturovat z anglictiny a aha, presne to iste sme sa dozvedeli znova.

hodnocení

0x

Prostituce vám možná něco vydělá. Ale na to aby jste vydělával onlyfans by jste musel být opravdu zajimavý. Podle mě na onlyfans nemáte šanci.. :) Prostituce možná ale promyslel bych si to.

hodnocení

0x
I mimo normální práci musíte platit daně. A pokud váš příjem mimo normální zaměstnání přesáhne x tisíc za rok tak ho musíte nechat zdanit.
Kdyby vaše představy fungovali v reálném životě tak nikdo nevstavá ráno do práce a všichni jsme boháči.

genz
hodnocení

0x

GenX

GenY

GenZ

Kde se vidíte? Poznáváte se? Bojím bojím utikam.

Takže znova, ty se nebojíš vystrkovat prdel na onlyfans? :) ) Kdo ti tam jako bude platit? Je 1 000 000 webu s leakama, Kde jsou pak privátní věci celebrit zadarmo :) Je bláhové si myslet, že něco ukážeš na OF zůstane na OF

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]