Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškození léků zářením

Od: karosar® odpovědí: 3 změna:

Byl jsem v obchodě a stál jsem u té "brány proti krádežím", která začne pípat když někdo něco ukradne. V ruce jsem měl tašku s léky, stál jsem tam asi pět minut a nyní mě napadllo, jestli to nějaké "záření" nemohlo poškodit mé léky. Nějaké léky jsou v tom kovovém platíčku. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Navíc nad pokladnama je wi-fi v kapse jsi měl mobilní telefon, ty léky už jsou dávno zničené, možná i jedovaté. Samozřejmě sarkasmus, přijde mi úsměvné mít z civilizace pořád strach.

To je velká pravda: Mít z civilizace stále strach. *palec*Stále někde čtu, jak dnešní doba je strašná a jak by nikdo nechtěl být v dnešní dibě mladý. A tato věta mi to všechno vysvětlila. Jak je to jednoduché!

kmet
hodnocení

5x

Ne, jsou to obyčejné rádiové vlny o nízkém výkonu, nic nedělají, jen hřejí a na to aby to bylo poznatelné zdaleka nemají výkon. Ale slyšel jsem, že se antibiotika nemají dávat na letišti do rentgenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]