Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dobré ráno, včera jsem to bohužel trochu víc přehnal s pitím alkoholu samozřejmě je Vám zlé, ale proč po alkoholu nemůžu spát? S pitím na večírku končím ...
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Každý jsme jiní..většina píše že si dá pivko a spí jak děcko. Já když jsem si dal pivko nebo cokoliv alko, tak jsem neusnul. Alkohol mi nechutná-díky bohu a tak raděj dodržuju "spánkovou hygienu" a spím dobře. Zkuste to taky tak ![]()
bery®
Tak, každej jsme nakej, já naopak neusnu bez piva. Na každýho působí alkohol i v něm obsažena energie jinak, někoho nabudi, někoho tlumí. Samozřejmě vliv má taky denní doba, jídlo, jestli je na slunci 35°C atd.
fram
0x
Protože si před spaním nedáte půl litru plnotučného mléka. Nejlépe Krajanky. mleka.heureka.cz/...
A cože to? Neutralizace alkoholu. A to je rada, vyzkoušeno Xkrát.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]