Dobrý den, dobré ráno, včera jsem to bohužel trochu víc přehnal s pitím alkoholu samozřejmě je Vám zlé, ale proč po alkoholu nemůžu spát? S pitím na večírku končím ...
To je přece běžná praxe. Pokud celý den pracuji a večer přijdu spokojeně unavený domů, nejlepší je jít do postele. Spí se dobře. Jakmile bych si dal 1 nebo 2 piva, spát se už nechce a usínání je problematické. Pití obsahuje složené cukry a ty člověka nakopnou.
Každý jsme jiní..většina píše že si dá pivko a spí jak děcko. Já když jsem si dal pivko nebo cokoliv alko, tak jsem neusnul. Alkohol mi nechutná-díky bohu a tak raděj dodržuju "spánkovou hygienu" a spím dobře. Zkuste to taky tak
Tak, každej jsme nakej, já naopak neusnu bez piva. Na každýho působí alkohol i v něm obsažena energie jinak, někoho nabudi, někoho tlumí. Samozřejmě vliv má taky denní doba, jídlo, jestli je na slunci 35°C atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.