Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně zvažuje rozchod

Od: anonym123 odpovědí: 19 změna:
Dobrý den, je mi 25, přítelkyni 21, jsme spolu 2 roky a kousek. Přítelkyně mi často vyčítá, že je ze vztahu unavená, vůbec si už se mnou ani nepíše, často mě ignoruje. Kdysi když jsme nebyli spolu, tak jsme si pořád volali nebo psali a řeč nikdy nestála. Dnes je situace taková, ze ani nevím co ji odepsat,protože konverzace vázne, vůbec se mi nesvěřuje a když mams něčím já problém, tak mi na vše řekne, že ze sebe delam chudáka a že to mám brát pozitivně. Co se fyzického vztahu v posteli týče, tam nemame vubec problemy. Je to krásná žena, vím že žádného jiného kluka nebo podobně nemá. Protože ji opravdu miluji z celého srdce a situace mě opravdu bolí, tak bych se Vás tady v diskuzi zeptal, co byste poradili... Dohodli jsme se, že zítra zajdeme na rande na stezku v přírodě a že vše probereme, budu opravdu moc rád za jakékoli názory.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Vo faze, ked je zena rozhodnuta, nema vyznam nieco riesit rozhovormi, len sa tym budete viac dostavat do pozicie toho chudaka, co vam uz teraz vytyka. Zrejme ma o povahe a fungovani chlapa ine predstavy a vy ich nesplnate. Vo vasom veku, bez deti a zavazkov je najlepsie sa rozist.

hodnocení

5x
vím že žádného jiného kluka nebo podobně nemá...
Poslyš hochu,není mi 18 a vím, že je to jinak
V tvým případě prostě v někom jiným vidí větší autoritu.
doplněno 10.08.24 22:23: Ale to neznamená, že jsi špatný muž.
Někdo má rád makový buchty, někdo tvarohový.
Stejný je to u ženských, některým se líbí vousáči,nebo svalouši a dominantní, nějakým jiným hezcí muži s normal postavou.

hodnocení

4x

Dobrý den. To je tzv. přechozený vztah. Nikam se neposouvá. Pokud je přítelkyně nespokojená a zvažuje rozchod, pak se s tím budete muset vyrovnat. Je lepší se rozejít, než se trápit v nefungujícím vztahu.

hodnocení

4x

Každáý vztah musí mít vývoj. Po dvou letech byste si mohli psát tak možná nákupní seznam do supermarketu nebo to, kdo přiveze cement a kdo se poohlídne po obkládačkách. Jestli k takovým starostem nespějete, pak je nejspíš váš vztah přechozený a je problematické v něm pokračovat.

Prdelka - Naprosto souhlasím, ale už to nehulte, blbnete z toho *bzum*.

hodnocení

4x

"...vím že žádného jiného kluka nebo podobně nemá."

Tak to jsem si kdysi o manželce myslel taky. *smich*

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, řekl bych, že tento vztah dobíhá už jen setrvačností - asi jako, když autem vyjedete na kopeček, potom vypnete motor a auto jede s kopečka dolů samo (bez motoru, bez šťávy, dojíždí), ale po čase se zastaví. Končíte a jeden z vás už to ví zřejmě delší dobu. Zdravím!

hodnocení

3x
Holt rozchod, nebudete první ani poslední.
doplněno 10.08.24 21:25: Boban mě navedl na jednu myšlenku
"Jak víte že jiného nemá" šmirujete?

ltz
hodnocení

3x
Vy ji milujete, ale ona asi vás už ne. Proto i vám ten dvouletý vztah připadá divný. A podle toho co píšete, tak takový vztah se spíše blíží ke konci a hlavně ani vám už nic nepřináší. To už není žádný vztah. Pro vás i pro ni to bude asi nejlepší řešení. Časem vás to přebolí.

smode2
hodnocení

3x

Vaše partnerka ještě není připravena na dlouhodobý vztah. Vy jste typ tzv. hodný kluk a na ty se některé nezkušené ženy upínají většinou až později, kdy se vybouří s akčnějšími typy a poznají, že s takovými není možné vytvořit dlouhodobě harmonický a pro-rodinný vztah.

hodnocení

3x

Tohle je klasický postup ženy, když chce být s někým jiným. V případě, že by na obzoru nikdo jiný nebyl, tak i nespokojená žena by to takhle narovinu málokdy řekla, že je unavená ze vztahu a ignoruje Vás. Takže jste prohrál, tenhle boj je již rozhodnutý. Maximálně by možná pomohlo, kdybyste jí začal odepisovat jen když ona napíše první a neotravoval - to potom z 50% je šance, že Vás uvidí jako soběstačného samce a to ženy přitahuje, tak jednoduché jsou.

smode2

Ono je těch postupů vícero, kupříkladu - pro tazatele do budoucna: Pokud už je v tom manželství a děti, a žena si nabrnkne milence a rozhodne se zdrhnout za ním, v základu doma zruší sex (a nebo jej chlapovi natolik znechutí, že už nechce sám), tj. napětí dále roste, následně začne dlouhodobě neskutečně vysírat, aby se manžel naštval a podal žádost o rozvod. Tím je vyřešeno. Rodinu rozbil manžel, ten za to může, pro okolí je čistá...no a..co teď? Najdu si někoho dalšího, ne? Jen ta malá tajemství že jsem ho měla už dávno a rodinu jsem ve skutečnosti rozdrtila já si nechám pro sebe..

hodnocení

2x
Je to mladá baba kerý došlo že si chce užívat a né se vázatjen na jednoho kluka
Jediny co múžeš je se stim smířit

hodnocení

1x

*sok* "...jsme spolu 2 roky a kousek...", "...vůbec si už se mnou ani nepíše...", "...nevím co ji odepsat, protože konverzace vázne..."

To jste skutečně spolu, nebo je to jen korespondenční vztah? Proč místo dopisování nevolíte radši osobní kontakt a rozhovor z oka do oka? Nebo se vídáte často a Vy jí přesto neustále otrvujete SMSkami? Nedivím se, že je z takového vztahu přítelkyně po 2 letech unavená.

Také jsem si kdysi s přítelkyní dopisoval (Internet nebyl, takže pěkně klasicky - dopis v obálce poštou), jenže to jsme bydleli 100 km od sebe a mohli jsme se vídat jen o víkendech.

fik
hodnocení

0x
Být ve tvé situaci, zkusil bych jednoduchý test. Řekl bych ji rázně, že pokud se chce rozejít, tak OK a že s tím nemám problém. Potom bych pozoroval její reakci a pokud by neměla snahu to zvrátit, tak je zbytečné před ní dál ze sebe dělat blba a vzít to s hrdostí jako chlap, než se dál zbytečně trápit.

hodnocení

0x

Vztah na dálku? Píšeme si, voláme si, nevídáme se, nemazlíme se, neprojevujeme si lásku, nespíme spolu? Jestli na většinu z toho je odpověď ano, tak se zamyslete a zklidněte. Platonická láska ve vás zůstane, jako nostalgická vzpomínka, celý život.

Když mladý mluví o "psaní", tak to není jeden dopis za týden, dneska to myslí denně on-line.

embrokan
hodnocení

0x

Takže to chce odpočinek -vážně- Např. Dovolenou u moře slečna Tajně chce !

-------- prostě více spolu Relaxovat.Balonem se třeba proletět ... at je Vám ok. Lásce zdar ! *houpy*

p23®
hodnocení

0x

Dobrý den.

Jste spolu již 2 roky a co dál? Požádal jste přítelkyni o ruku? Vztah se nevyvíjí a dívka asi neví na čem je. Chápu, že je ze vztahu již unavená. Možná, že hledá už jinde.

Není nic ztraceno. Je třeba si spolu popovídat a dle toho se zachovat. Lásku nelze vynutit. Jste mladí bezdětní, tak je třeba hledat dál.

Nebuďte smutný. Zdravím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]