Nejste přihlášen/a.
15x
Ano řešíte kraviny.
Něco podobného jestli je ponožka levá nebo pravá
Jen dodám. Pokud vás dokáže tohle nas*at, tak nedávám vašemu manželství dlouhé trvání. (co to bude příště)?
Priblizit kravinky - ano, opravdu me velmi vytaci, kdyz v lednici nachazim prazdne obaly. Nebo ze nakupuje potraviny, ktere nikdo z rodiny neji. Takze ja je pak plesnive vyhazuji. Treba to, ze prijde domu a nezavre za sebou dvere. Treba to, ze vysedne z auta a nezavre za sebou dvere. Neumyje si oblicej obycejnou vodou, ale bude na ten oblicej kydat dalsi vrstvy kremu. Rano se zapachem z ust mu nedela problem mluvit na mne z tesne blizkosti. Prdi prede mnou i kdyz ho zadam, at to nedela. Deti ani pes ho nerespektuji. Neumi sjednat poradek sam.
Mohla bych pokracovat. Mozna na vas pusobim jako pedantka/domina, ale mne proste s takovym chlapem nic nezbyva, nez byt nespokojena. Radeji bych byla sama. Verim, ze i jemu by bylo lepe. Asi by se ulevilo obema, ale on se proste NECHCE rozejit kvuli detem. A ja nemam kam jit. Vsechno co jsem mela jsem investovala do spolecneho souziti. Mam deti a zvirata.
8x
Horší bude, až se ho budeš ptát,kam v noci jde a on se jen usměje.
Tohle ještě není tak hrozný
doplněno 10.08.24 10:56: Jestli bude tazatelka pokračovat, náplní se můj druhý odstavec.
Dobré vědět kam jsme se posunuli od mytí vlasů.
6x
Manžel si asi myje vlasy někdy ve sprše, někdy nad vanou, nevím to jistě, protože se v koupelně nešmírujeme. Když jeden obsadí koupenu, druhý se tam necpe.
5x
1x
doplněno 11.08.24 17:26: darsi - takže ten Váš dotaz zde je jen kravinka?
doplněno 11.08.24 21:01: darsi - tak se zdá, že je toho víc, než jen mytí vlasů. V tomto vztahu už není tolerance, ale přešla v opovržení, odpor či nenávist.
1x
Následně namočím zbytek těla, při tom opláchnu šampon, co mám v obličeji.
Namydlím si zbytek těla sprcháčem, mezitím šampon nechávám působit.
Nakonec vše najednou spláchnu odshora dolu. Nejde mi o úsporu vody, ale o úsporu času, která je v tomto případě slušná a zároveň jsem 100% čistý. Když si myji vlasy nad vanou, tak to dělám pouze ráno, než jdu do práce, protože se mi hodně mastí vlasy a kdybych to neudělal, měl bych v poledne už slepené. Když si je ráno umyji, je to celý den v pohodě až do večera. Nejvíce se mi totiž mastí přes noc, ne že by ráno byly celé mastné, ale pokožka a základ už je.
0x
Zdravím.
Není dobré mýt vlasy sprchovým gelem: odkaz
Jako žena to nevíte?
A nebo jen dělá kraviny aby někoho kdo se dá vytočil ![]()
Znám člověka, který si v nouzi klidně umyje vlasy "jarem". Bude mu 70, ale jeho vlasy by mu mohl závidět i leckterý padesátník.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.