Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odeslání zásilky skrze Z-BOX bez připojení k internetu

Od: vlcek odpovědí: 4 změna:

Je možné odeslat zásilku skrze Z-BOX i bez dat/wifi? Zásilku lze vyzvednout pouze pomocí kodu nebo Bluetooth, nicméně nevím jak je to s odesláním ať balík zbytečně netáhnu... FAQ Zásilkovny uvádí že internet je třeba.

Díky

(Vždy používám PPL box kde jde vše provést ručně, nicméně zákazník si vyžádal Zásilkovnu)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím, že Vám aplikace vygeneruje šestimístné podací heslo a to tam můžete naťukat jako při vyzvedávání balíku, ale nikdy jsem to nezkoušela. Aplikaci máte, můžete si to připravit doma, jde Vám jen o to nepoužívat data u Z-BOXu, chápu to správně?

vlcek
hodnocení

Díky za reakci, ano zásilku už lze vyzvednout i pomocí hesla nebo pouze bluetooth. (jde mi ale o podávání zásilky, ne vyzvedvání) Takže jsem právě nanečisto otevřel doma aplikaci a zkusil to poslat dostal jsem kod, nicméně když jsem zvolill podat zásilku, ptalo se to po bluetooth a připojení k internetu. Ale jak říkám byl jsem doma, zkusím jak to tedy je u samotného boxu, nikdy jsem terminál nezkoumal, vždy jsem jen zásilky vyzvedával takže pokud tam jde zvolit odeslat jen naťukat kod tak pak je to bez problému.

Proto se ptám jestli už to takto někdo posílal, velmi nápomocné stránky Zásilkovny udávějí pouze že je třeba internet (data/wifi). Data právě nemám a nehodlám si je platit jen kvůli podání zásilky, to by bylo směšné.

Zkuste tam naťukat ten kód (podací heslo), co jste dostal doma v aplikaci.

vlcek
hodnocení

Na to se právě chystám, tak se ptám předem jestli někdo nemá zkušenost ať nejdu zbytečně. Dám pak vědět aspoň pro ostatní co by tady hledali stejnou otázku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]