Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti na Aukro

Od: am odpovědí: 9 změna:
Ahoj,dobrý den
Už jste tam někdy nakupovali? Není to podvod?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

jednoduchá odpověď- NENÍ TO PODVOD

vlcek
hodnocení

4x

Jeden z nejstarších aukčních/bazarových portálů u nás, rozhodně není podvod... nicméně to samé už se pochopitelně nedá říct o všech prodejcích.na portálu.

hodnocení

2x
Aukro podvod není. Podvodníci tam být můžou. Ale od toho je hodnocení prodejců(i kupujících).

hodnocení

2x

Ano , nakupoval prodával. Pokud by všichni poctivě udělovali hodnocení pak mám hooodně přes 500 hodnocení, takto necelých třista kladných, jak za nákupy, tak i prodeje.Žádné neutrální ani negativní nemám. Není to podvod i když podvodníci se můžou vyskytnout všude.

Kupoval jsem od maličkostí řádově stokoruny až po pár věcí v řádu tisícikorun.

Já se přiznám, že po pár letech mě to udělování hodnocení prodejci přestalo bavit. Ono ostatně není tak moc potřeba, protože počet vašich prodejů tam vidím, takže k tomu vztahuji počet udělených negativů. A stejně je spíš důležité, co se v těch negativech píše. Často je vidět. že negativ není vinou prodejce, ale natvrdlého kupujícího. Teď už píšu kladné jen když mě prodejce něčím příjemně překvapí, jako že mi zboží přijde už druhý den a dobře zabalené, nebo když na mě prodejce působí seruózně a má těch hodnocení málo, tak abych mu pomohl se rozjet.
A kupuji už pouze kup teď, plovoucí konec mi nevyhovuje.

Tak to máme +- stejně nastavené. a ten plovoucí konec, stejně jako nynější (ne)přehednost ...

hodnocení

0x

Jo na aukru už jsem kdysi nakupoval.

Podvod může být cokoliv. Záleží pouze na tom, jestli trefíš na solidního člověka (který chce něco prodat) nebo na vyčůraného podvodníka (který se chce na tvůj účet pouze obohatit).

Záleží jaké zboží tam chceš zakoupit, jak je od tebe prodejce daleko a jak nutně to zboží potřebuješ.

A jsou to aukce, takže si musíš na začátku stanovit částku, při které končíš s přihazováním (navyšováním ceny).

Protože o stejné zboží může mít zájem více lidí a pak se přetahují a šroubují cenu nesmyslně nahoru.

hodnocení

0x

Dobrý den, ano, na Aukru jsem nakupovala, je to celkem spolehlivé.Jednou jsem narazila na podvodnici, zaplatila a ona mi poslala jiné džíny, než nabízela. Takto jsme byly ošizené asi 3 nakupující. Aukro této ženštině pak zablokovalo účet

mll
hodnocení

0x

Aukro je jen zprostředkovatel. Je to kdysi aukční, dneska spíš prodejní portál. Nakupoval jsem tam svého času docela dost a vždy to bylo bez problémů. Pak to poláci (firma allegro) dovedla až k nepoužitelnosti. To už taky je řadu let. Od té doby to stačila prodat nějaké české firmě a zdá se, že to je zase použitelné, od té doby jsem tam už párkrát nakupoval.

Takže jestli to je nebo není podvod záleží na konkrétním prodejci. Svého času se podvody na Aukru dost řešily, nevím jaká je současná situace. Každopádně neuškodí podívat se na hodnocení prodejce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]