Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechali byste své dítě chodit venku po zahradě nahé?

Od: izzzy odpovědí: 16 změna:
Zdravím vás všechny.
Asi mám na vás hloupou otázku, ale pro mě hloupá není. V dnešní době nechali by jste své dítě chodit venku po zahradě zcelá nahé. Setkal jsem se ve svém okolí kdy dítě chlapec i dívka, byli nazí. Rodiče je nechali chodit nahé. Neříkal že to byli velké děti, odhadem cca do 6 let.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Za mnohem horší prohřešek než to, že někde na zahradě pobíhá malé dítě nahaté, považuji to, že ho někdo pozoruje a ještě se tím chlubí na Internetu.

hodnocení

8x

Zahrada je soukromý pozemek, tam si může, ten komu ta zahrada patří, nebo komu to dovolí, chodit kdo chce nahý jak chce. Byl / byla jste někdy na nudapláži? Tam je to hotová sodoma komora! Tam vám chodí dospělí lidé i děti úplně nahatí, také se nahatí koupou! Nebuďte prudérní, občas takovou nudapláž navštivte...

Co má být špatného na tom, když někdo chodí nahý, ať už dítě jakéhokoliv věku nebo dospělý? Špatné je, když nahé dítě někdo fotí, dává na internet, pak z toho mohou být problémy. Ale řešit chození dětí nahaté na zahradě, nezdá se vám to divné, že to řešíte?

hodnocení

4x

Setkala jsem se s tím přímo na naší zahradě, když byla vnoučata malá a lítala kolem bazénu, to samé se dělo u sousedů, kteří mají malé děti.*jasne*

Vzpomněla jsem si, že obsousedi měli také malou holčičku a světe, div se, když jí nafoukli bazének na zahradě, cachtala se tam také nahatá. Divné by bylo, kdyby ji narvali do plavek. Jo a na hlavě měla klobouček, to je v pořádku?

Klobouček je kvůli sluníčku... prťata dostanou úpal raz dva.

hodnocení

4x

Dnešní doba, nemám toto označení ráda, je hodně podivná. Z jedné strany přehnaná stydlivost a morální odsudky a z druhé strany, nahota prezentovaná odpudivým způsobem. Z jedné strany sex je na každém kroku prezentován hodně podivným způsobem a z druhé strany davy šílí odporem, když vykoukne zpod oděvu něco, co společnost označila jako nevhodné. Např. prsní dvorce. *alene* Cca v r. 1970 ve školce jsme dostali od havířú takovou kovovou růžici, která vyráběla vodní mlhu. Na zahradě se sešly 4 třídy, tedy přes 100 dětí. Lítaly po zahradě v kalhotkách ale to až tak dobré nebylo. Mokré kalhotky a navíc, každou chvilku jsme viděli, jak si dva nakukují, co v nich mají. Tak jsme to vyřešily jednoduše a kalhotky jsme rozvěšely po keřích, ať uschnou. Maminka přivedla opozdilce a kluk, že gaťky nedá. Posadila jsem ho vedla sebe a zrovna opodál bylo několik dětí k nám obráceno zády a něco sledovaly. "Koukej, mají stejné zadečky. A ten tvůj, ten je také takový." Kluk se snažil do trenek nakouknout, ale pak je vyslékl a lítal jak drak a řval jak tygr jako ostatní děti. A bylo po nakukování a bylo po podivném studu. Všechno bylo jasné. :-D Fakt, podivná doba!

liska5
hodnocení

3x

Nechali byste? Takhle staré děti by už nechtěly jít donaha. Ale když by tam nikdo nenahlížel a byla to moje zahrada, tak bych je nahé nechala. Prostě nechali bychom je, jak chtějí...Vás to nějak trápí?

hodnocení

2x

Copak, pokračování nahého koupání v přírodě. atd...?

hodnocení

2x

Osobne deti nemam, ale pokud bych mel, na verejne viditelne zahrade, asi bych je v tom veku dal do plavek. Clovek nikdy nevi, jaky mily strejda jde prave za plotem..

hodnocení

0x
Pokud na zahradu nečumí nikdo cizí, tak klidně. Jinak ne.

dobasezmenila
hodnocení

0x
Pokud by to byla zahrada, kam není vidět (je třeba až na konci pozemku a kolem je např. živý plot), tak ano. Že je zahrada soukromý pozemek sice platí, ale nikdy nevíš, kdo jde kolem/kdo je u sousedů.
Že to dřív bylo jinak? No a co. Doba se změnila.

p23®
hodnocení

0x

Malé dítě určitě, například u bazénku v letních měsících. Pokud se jedná o zahradu, která se nachází přímo u komunikace, nebo chodníku, tam bych to u větších dětí zvažovala. Na svém pozemku si mohu dělat co chci, pokud nějakým způsobem neomezuji ostatní. Třeba i tou nahotou.

Zdravím.

tak
hodnocení

0x

Např.takové už pětileté nebo šestileté dítě se třeba už stydí chodit uplně nahé. Plavečky by mu slušely lépe než nahota.

jkj

proč by mu plavečky slušely lépe? Co je ošklivého na nahatém dítěti? Nehledě na to, že mokré plavky jsou zdraví škodlivé.

hodnocení

0x

Niekde na samote daleko od ludi ano, kdekolvek, kde je sanca na uchylaka s mobilnym telefonom nie.

km
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]