Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Na tlak beru agen 1.tabletu. Na epilepsii beru ráno a večer kepru.Při otáčení hlavou z jedné strany mne bolí krk.Asi to bude že jsem se v nocí spotil potím se celkově hodně a otevřeneho okna mne přešel chladnější vzduch. Ráno jsem si vzal tabletu Tramylpy a po délším odstupu další tabletu. Bolest ale přetrvává v menším rozsahu. Mám slunce že bych použil infračervené paprsky a nahřál postižené místo.Jaký máte názor na nahřáti atd? Děkuji.
Suché teplo, takže bude možná lepší trvale teplá šála a než vyhřát a opět zchladit byť domácím prostředím.. To infračervené záření by mohlo prohřívat i mozek a je otázka, jak byste to snášel. Dobrá by mohla být masáž šíje a zátylku nějakým hřejivým gelem, nebo hřejivou náplastí.. A pokud to nebude bolet, tak uvolňovací cviky na krční páteř. Pak taky úprava lůžka, aby hlava nepadala ani se nebořila. Někdo používá takový ten podkovovitý cestovní polštářek na podhlavniku /klínu/ místo polštáře vleže naznak... Zajímavé na uvolnění krční páteře je povytáhnout a kroutit palcem u nohy v tom bazálním kloubu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.